Alacaat’ın Kan Kaybı Sürüyor!

Gecenin ikinci maçı olan Lens – Alacaat karşılaşmasını üç farkla kazanan Lens oldu. İki ekibinde zaman zaman birbirleri üzerinde hakimiyet kurduğu maçta ceza sahası dışından daha çok yoklayan ve gol bulan lens kazanmayı bildi.
Kazanma Faktörleri
Maça hızlı başlayan ekip henüz dakika iki olmadan iki gol bularak kendisini avantajlı konuma getirmeyi başardı. Hücumda yusuf , sait ve davut üçlüsü özellikle geriden aldıkları toplarda hücuma oldukça hızlı çıkarak rakibi hataya zorladılar. Bu üçlüden en dikkat çeken isim ise uzaktan etkili şutları ve golleri ile Yusuf oldu. Daha çok oyunu kurmaya yönelik oynayan Sait’e Davut ise seriliği ile eşlik etti. Defansta takımın kilit ismi ortada oynayan Mehmetcan olurken Osman ise hırslı görüntüsüyle takımı ayakta tutan isimdi. Lens bu görüntüsüyle 7 gol bulup kazanmayı bildi.
Kaybetme Faktörleri
Alacaat maçın başlarında dikkatsiz olmanın cezasını çekti. Henüz maç başında yenilen iki gol Alacaat savunmasında büyük zafiyetlerden kaynaklanmasa da rakibin şutlarına bir önlemde alınmadı. Zaman geçtikçe maça alışan ve tutunan alacaat ta hücum oyuncuları etkisiz kalırken savunma oyuncuları ön plana çıktı. Hücumda oynayan üçlüden sadece Ali Rıza gol bulabildi. İyi kapanan rakip defansı ve kaleciyi geçemeyen Alacaat hücumu yükü defansa bıraktı. Defansta ise gol atamayan tek isim Halil olurken Emre Cengiz iki , Emre Aşık ise tek gol buldu. İki Emre’nin de defansta da hücumda da takımı sırtladıklarını söyleyebiliriz. Hücumda etkili olamayıp işi defansa bırakan takım galibiyet için yeterince etkili olamadı.
Maçın adamı : yusuf
Maçın gümüş adamı : davut
Maçın golü : yusuf
Maçın kalecisi : emir
Maçın savunması : mehmetcan
Maçın ortasahası : sait
Maçın forveti : davut
Maçın centilmeni : osman