Alacaat Çok Farklı!

Günün son maçında Master Cup D grubu maçında Alacaat ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça Özkürtün takımı gol ile başlarken ilerleyen dakikalarda Alacaat takımı oyunun kontrolünü eline alarak art arda goller ile öne geçip farkı açtı ve ilk yarı 4-2 Alacaat takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarıya Özkürtün Gençlik takımı farkı azaltmak için baskılı başlasa da bir türlü aradığı golü bulamazken Alacaat takımı ise organize ataklar ile farkı açmaya devam etti. 2.yarı oyuna giren Onur kırmızı kart yiyerek Özkürtün takımını eksik bırakınca Özkürtün takımı oyundan iyice düştü ve Alacaat takımı art arda bulduğu goller ile maçı 8-2skor ile kazanmayı başararak Master Cup’a 3 puan ile başladı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 geride başlayan Alacaat takımı golden sonra çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlarken 2.yarıda geri yaslanmayınca farkı açtı. Rakibin kırmızı kart görmesi ile daha rahat bir oyun sahaya yansıtan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Semih kalesinde devleşirken kusursuz bir maç çıkardı. Refleksleri ile dikkat çeken Semih yaptığı kritik kurtarışlar ile farkın açılmasını sağladı. Savunmada neredeyse hiç açık vermeyen ekipte İsa savunmada dikkat çeken isimdi. Korkusuzca müdahalelerde bulanan İsa sahada ruhunu adeta takıma veriyordu. İleride takım oyununu saha çok iyi yansıtan ekipte Emre Cengiz uzun bir aranın ardından sahada ki yerini alırken fit vücudu ile takımına hareketlilik kazandırdı. Oldukça efektif olan Emre attığı gollerim yanında takım arkadaşlarına verdiği paslar ile de maçın yıldızı oldu. Maçın yıldızlarından olan Halil ise bitiriciliğiyle rakibi zorlarken attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. Çok iyi pozisyon alan Halil çok iyi bir performans sergiledi. İlk yarı geriye düşse de farklı galibiyete ulaşan ekip Master Cup’a 3 puan ile başlamayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça adeta 1-0 önde başlayan Özkürtün Gençlik takımı dakikalar ilerledikçe rakibin oyunu kontrol etmesine izin verince ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarıya değişiklikler ile başlasa da bir türlü aradığı golü bulamayan ekip, eksik kalması ile iyice oyundan düştü ve farklı bir skor ile maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mutlu bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılırken Dursun takımının en olgun ismi oldu. Savunmayı toparlamaya çalışan Dursun genel olarak yalnız kaldı. 2.yarı oyuna giren Onur hırsının kurbanı olurken takımını eksik bıraktı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte maçın açılışını yapan Yücel attığı golden sonra sahada neredeyse yokları oynarken takımın en efektif ismi olan Birol ise galibiyet için elinden geleni yapsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. İlk yarı öne geçse de uyumları iyi olmayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Emre Cengiz
Maçın Gümüş Adamı:Halil
Maçın Golü:Halil
Maçın Kalecisi:Semih
Maçın Savunması:İsa
Maçın Orta sahası:Emre Cengiz
Maçın Forveti:Halil
Maçın Centilmeni:Dursun