7 Martspor takımıyla playoff öncesi röportaj

Cesse Halısaha Ligi 2017 Kapanış Sezonu Yıldırım Konferansı Playoflar öncesi 7 Martspor takımından Zeki ve Naci ile çok güzel bir röportaj gerçekleştirdik.Playoflarda kendilerine başarılar dileriz.

Takımınızın ismi nereden geliyor?
Takımımızın ismi memleketimiz olan Artvinden geliyor.Takımın hemen hepsi Artvinli olduğu için lige katılırken memleketimizin kurtuluşunu temsilen 7 Martspor yapma kararı aldık.

Ligdeki hedefiniz nedir?
Lig genelinde orta sıra takımı görüntüsü versekte özellikle son 1 ayda gerekli takviyeleri yaptık.Son dönemde yükselen bir grafiğimiz var diğer takımlar bize şampiyonluk için belki şans vermiyor olabilir ancak açıkcası bi şampiyon olmak istiyoruz.Bunun içinde ne gerekiyorsa yapıcaz.

Bu sezon unutamadığınız maç?
Unutamadığımız maç Fsm 1453 maçıydı.Çünkü çok kötü başlamıştık ve maçta 3-0 geriye düşmüştük.Daha sonra inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak beraberliği yakalamıştık.Hatta son bölümlerde galibiyeti kaçırmıştık.Bu sezon unutamadığım maç 3-3 biten Fsm 1453 maçıdır.

Ligde en beğendiğiniz takım?
Ligde en beğendiğimiz takım Atmosfer Medya.Onları hem dost olarak görüyor hemde ezeli rakip olarak görüyoruz.

Ligde en beğendiğiniz oyuncu?
Ligde en beğendiğim oyuncu aynı zamanda ortaokul arkadaşımda olan Atmosfer Medya takımından Emre Altunbilek.Gerçekten ligin en iyi defans oyuncularından biri.

Hakemler hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hakemlerin yönetiminden genel anlamda memnunuz.Özellikle son maçlarımızda görev alan Apo Hocayı çok beğeniyoruz.Herkes elinden geleni yapıyor Allah onlara da kolaylık versin.

Organizasyonumuz hakkındaki fikirleriniz neler?
Konferans sistemi çok başarılı.Çünkü örneğin biz Yıldırım Konferansına yakınız burda maç yapmak bizim için hem daha yakın oluyor hem uzak sahalara gitmek zor olabiliyor bazen.Bu şekilde bölge bölge olması en azından kendi bölgemizde biz iddialı bir takım haline getirebiliyor.Herkes bir yerde olsa her takımın şansı olmaz şampiyonluk için buda takımları motive etmez zaten.

Web sitemiz hakkındaki düşünceleriniz?
Siteniz çok başarılı.Aradığımız tüm bilgilere ulaşabiliyoruz.Her takımı analiz edebiliyor bilgi sahibi olabiliyoruz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.