4 4 lük Mücadelede Puanlar Paylaşıldı!

Gecenin maçında Lider Greenboys ile Bremenler takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta puanlar paylaşıldı ve 4 4 lük mücadele 4 4 lük skorla sona erdi.
Bremenler takımı maça hızlı başlarken erken bulduğu gollerle 2 0 lık skor üstünlüğünü yakalarken özellikle Adem henüz ilk bölümlerden 4 5 gole ulaşabilirdi fakat son vuruşlarda çok şanssızdı. Skorun verdiği rehavetle tempo düşüren Bremenler büyük fırsat teperken 2. yarıda çok net pozisyonları cömertçe harcayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Lideri eksik yakalayan ekip belki ilk yarıdan 6 7 gol bulabilecek pozisyonları yakalasa da bunları değerlendirmekte zorlanınca farkı açamadı. Adem 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Halit ve Cemil diğer goller imza atan isimler oldular, Mehmetcan şanssız goller yese de etkili kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Greenboys ideal kadrosundan uzak bir kadroyla sahaya çıkarken özellikle ilk yarıda oynanan oyunla tat vermediler. 2. yarıda Oktay’ın oyuna dahil olmasıyla takım hareketlenirken adeta küllerinden doğdu ve çok kötü oynadıkları maçtan 1 puanı son bölümlerde buldukları golle kurtardılar. Kurtardılar diyoruz çünkü gerçekten son haftaların en tutuk oyununu sergilediler ve 1 puan bu oyun için iyi bir sonuçtu. Mustafa 2 golle alınan puanda büyük rol oynarken Oktay da sonradan oyuna dahil olup takımını ateşleyerek takımını ipten aldı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Cemil
Maçın Kalecisi: Mehmetcan
Maçın Defansı: Feyyaz
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Cemil
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Centilmeni: Cemil