3. Maçta da Kazanan Değişmedi!

Gecenin 3. maçında Doruk Sağlık ile Geçit United takımları karşılaşırken 2 ekibin 3. maçında da kazanan değişmedi ve Doruk Sağlık takımı rakibini bu sezon 3. kez yenerek 4 puanın sahibi oldu.
Geçit United önceki maçlara bakışla farklı bir kadro ile sahaya çıkarken alınan farklı mağlubiyete rağmen sergilenen güzel futbol beğeni topladı. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip iyi pozisyonlar da bulsalar da rakip kaleciyi geçmekte zorlandı ve istedikleri golleri bulamadılar. Takım oyuncularının çoğunun yeni olması uyum sorununu da yanında getirirken rakibin başarılı performansı göz önüne alındığında mağlubiyet normal bir sonuç gibi gözükebilir fakat 8 2 gibi farklı bir mağlubiyet kendileri için ağır bir skor oldu, rakip kalecinin üst düzey performansı olmasa maça ortak olabilirlerdi. Murat Candan orta alanda çok iyi bir futbol sergilerken rakibi en çok zorlayan isimdi, birçok şutunda rakip kaleciyi geçemedi, jeneriklik bir korner golüne imza attı. İbrahim de orta alanda mücadeleci bir oyun sergilerken Mehmet Emin de savunmadan etkili bindirmeler yaptı.
Doruk Sağlık takımı maçın başından sonuna istekli bir oyun sergilerken sezonun en iyi futbolunu sergiledi ve bu futbolla ligin zirvesine meydan okuyabileceklerini de göstermiş oldular. Alınan farklı skorlu galibiyetten ziyade savunmasından hücum hattına kadar baskın bir futbol sergileyen ekip skor üretmekte ve pozisyona girmekte zorlanmadı. Özellikle savunmadan yapılan etkili bindirmelerle skora katkı sağlayan ekipte sol bek oynayan Oğuzhan attığı 2 golle skora ciddi katkı sağladı, Oğuz ise katı savunması ile rakibe göz açtırmadı. Kaptan Levent savunmada yine çok başarılı bir maç çıkarırken takımını yine iyi yönlendirdi, güçlü fiziği ile rakibe geçit vermedi. Orta alanda Kadir yine hem golleriyle hem asistleriyle geceye damgasını vururken maçı 4 gol 1 asist ile tamamladı, Burak da orta alanda çalışkan bir maç çıkardı 1 gol 2 asistle skora katkı sağladı. Sedat ileri uçta istekli bir oyun sergilerken çok koştu iyi mücadele etti, 1 gol 1 asist ile maçı tamamladı. Anıl ise kurtarışlarıyla kalesinde devleşirken takımını ayakta tutan isim oldu ve rakibin de direncini kırdı.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Oğuzhan
Maçın Kalecisi: Anıl
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Sedat
Maçın Golü: Murat Candan
Maçın Centilmeni: İbrahim