2 Kardeş Takım Yenişemedi!

Günün ilk maçında Vaizoğulları ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başladı. Vaizoğulları takımı öne geçmeyi başarırken Özkürtün Gençlik takımı skoru eşitlemeyi başarsa da Vaizoğulları takımı ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Vaizoğulları takımı farklı öne geçmeyi başarsa da maçın son anlarında Özkürtün Gençlik takımı art arda goller ile skoru eşitledi ve maç 7-7 beraberlik ile sonuçlandı.

Vaizoğulları Fc
Maça temkinli başlayan ekip ilk yarı öne geçmeyi başarsa da kalelerinde hemen golü gördü. İlerleyen dakikalarda bir kez daha öne geçen ekip ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlarken 2.yarı farkı açmayı başaran ekip maçın son anlarında skoru korumaya yönelik bir oyun sergileyince rakibin baskısıyla karşılaştılar ve maç beraberlik ile sonuçlandı. Kalede görev alan Cengiz bir çok kritik kurtarışa imza atarken maçın son anlarında çok fazla baskı gördü ve yediği gollerde de yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok sert bir oyun sergileyen ekipte Dursun bu akşam eski takımına karşı oynarken rakibe nefes aldırmasa da son anlarda takım arkadaşları ile anlaşamadı. Hücumda çok etkili olan ekipte Muhammed tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratırken takımının atak varyasyonlarını şekillendiren isimdi. Forvette görev alan Yücel ise bitiriciliği ile dikkat çekerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı fakat performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Özkürtün Gençlik
Maça rakibi gibi temkinli başlayan ekip geriye düşse de hemen öne geçmeyi başaran Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıyı geride tamamlarken 2.yarı anlaşmazlıklar yaşadılar ve farklı bir skor ile geriye düştüler buna rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip beraberliği son dakikalarda kurtarırken kalede görev alan Emre kalesinde çok fazla pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde hatası vardı. Emre maçın son anlarında oyuna girerek hücuma katkı sağlarken attığı gol ile maçın kaderini belirleyen isimlerden biriydi. Savunmada çok yıpranan ekipte Ersin savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran isim çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride etkili ayakları ile sonuca giden ekipte Serdar takımının ataklarını şekillendirirken Birol ise hırsı ve tekniği ile takımını sırtlayan ve ateşleyen isimlerden biriydi. Takımının en etkili isimlerinden biri olan Ercan ise hem hücumda hemde savunmada çok fazla efor sarf ederken sahada basmadık yer bırakmadı. Maçta skor üstünlüğünü bir türlü koruyamayan ekip zorda olsa beraberliği kurtardı.


Maçın Adamı:Yücel
Maçın Gümüş Adamı:Ercan
Maçın Golü:Fatih
Maçın Kalecisi:Cengiz
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Serdar
Maçın Forveti:Yücel
Maçın Centilmeni:Ercan