Haftanın Enleri!

Haftanın Enlerinde bu hafta kalede Jenga Kalecisi Arif’e yer verdik. Tecrübeli bu hafta çıktığı 2 maçta da kalesinde takımına güven verirken hem yaptığı kurtarışlarla hem de takımını yönlendirmesiyle alınan galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Defansa Anka takımından Ali’yi yazdık ki genç oyuncu hem savunmadaki dinamizmi hem de hücuma bindirmeleriyle takımına ciddi katkı sağladı.

Yine sağ bekte Palermo takımında oynayan çiçeği burnunda Damat Murat’a yer verdik. Başarı oyuncu uzun bir aranın ardından sahalara dönmesine karşın sağ kanadı otoban gibi kullandı ve jeneriklik bir gole imza attı.

1178 Süleyman Şah oyuncusu Ebubekir bu hafta kendisine haftanın enlerinde orta sahada yer buldu ki bunu fazlasıyla hak etti. Haftanın en başarılı oyuncularından olan tecrübeli isim 8 8 biten Çernobil maçında tam 6 gole imza attı, bunların 4 5 i ayın golü adaylarına girebilecek türdendi.

Sağ kanada Cska Filistin oyuncusu Reşat’ı yazdık, tecrübeli oyuncu yükselen performansını bu hafta da sürdürdü ve ligin güçlü takımlarından Egemenspor’u 7 4 yendikleri maçta 5 gol atarak galibiyette büyük rol oynadı.

Bu enlere girmeye alışkın olan Tayfun Aybey de Pandemi sonrası ilk maçında kilo fazlasına ve kondisyon eksikliğine rağmen 8 6 kazanılan Cska Filistin maçında attığı 6 golle geceye damgasını vuran isim olmuştu.

Yollarına emin adımlarla devam eden Ayaz Ticaret takımının golcüsü Seyit güçlü rakipleri Greenboys’u 4 2 yendikleri maçta 3 gol atarak galibiyette önemli rol oynamıştı ve bu performansıyla haftanın forveti oldu.

Haftanın Takımı : Jenga takımı oynadığı güzel oyunla beğeni toplarken bu hafta çıktıkları 2 maçtan da galibiyetle ayrılıp üst sıralara tırmanmaya devam ettiler.

Haftanın Centilmeni : Agresif bir oyun yapısı olmasına rağmen Greenboys kaptanı Oktay kıran kırana geçen Ayaz Ticaret maçında tansiyonu düşürmeye çalıştı ve haftanın centilmeni oldu…