Palermo Gümbür Gümbür!

Gecenin son maçında Palermo ile Fc Greenboys takımları karşılaşırken play off lara 3. turdan başlayacak olan 2 takımın mücadelesi play off tadında geçti ve kazanan 5 1 lik skorla Palermo takımı oldu ve play off öncesi hazırız mesajı verdiler.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı kötü gidişata yeni transferlerle dur deyip özellikle hücum hattında çok etkili maçlar çıkarmaya bu maçta da devam ettiler ve güçlü rakiplerine gol olup yağarak ligdeki en farklı mağlubiyetlerini tattırdılar. Orta alandaki ve hücum hattındaki performanslarıyla çok iştahlı ve istekli bir oyun sergileyen ekip başarılı oyunlarıyla adeta rakiplerini ezip geçitler, puana çok da ihtiyaçları olmasa da moral anlamında çok önemli bir galibiyet aldılar, iddialarını ortaya koydular. İyi pas yapıp iyi savunma yapan ekip kalede Sami’nin de başarılı performansıyla ayakta dururken 2. yarıda daha çok geri çekilip kontra toplarla etkili oldular. Takımın yeni transferi Adem takıma çabuk uyum sağlarken attığı 2 gol ve pozitif futboluyla galibiyette büyük rol oynadı, Olcay da savunmadan etkili bindirmelerle 2 gole imza atıp galibiyette başrol oynayan diğer oyuncuydu.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Greenboys takımı sahadan farklı bir skorla mağlup ayrılırken özellikle ilk yarıda özellikle savunmada çok dağınık bir görüntü sergilediler ve rakibin etkili oyununa karşı ayakta duramadılar. İlk yarıda hücum yollarında istedikleri ataları yapamayan ekip 2. yarıda daha baskılı bir oyun sergileseler de bal yapamayan arı gibiydiler, çerçeveyi bulmakta zorlandılar, direkten dönen topları da oldu, çoğu pozisyonda kaleciyi de geçemediler, kalelerinde şanssız da goller görünce açılan farkı engelleyemediler. Şans yanlarında olmaması da önemli faktör olsa da oyun anlamında, dahası uyum anlamında tat vermediler, önceki maçlardaki performanslarından uzaktılar. Onurcan cezanın ardından sahalara dönüş yaparken istekli oyununa rağmen geceyi şanssız goller yiyerek tamamladı.
Maçın Adamı : Adem
Maçın Gümüş Adamı : Olcay
Maçın Kalecisi : Sami
Maçın Defansı : Olcay
Maçın Orta Sahası : Aykut
Maçın Forveti : Adem
Maçın Golü : Adem
Maçın Centilmeni : Mustafa