Yorgun Yeninesil 1 Puanla Yetindi!

Gecenin Son maçında Yeninesil ile Özkürtün takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta yorgun Yeninesil çok koşan rakipleri karşısında iyi mücadele ile sahadan 5 5 lik skorla 1 puanla ayrılıp gelecek adına olumlu sinyaller verdi.
Yeninesil takımı üst üste 2. maçına çıkmış olmasına rağmen 2. maçta da olağan üstü mücadele verirken özellikle belli isimlerin gayretiyle maç boyunca ayakta durdular, fizik gücü olarak bu kadar iyi olan diri ve genç bir takıma karşı 2. maçını çıkaran bir ekip için 1 puan büyük bir başarıydı diye düşünüyorum. Orta alanda istedikleri oyunu yapamamalarına rağmen uzun ve etkili toplarla rakip kalede net pozisyonlar bulan ekip çoğunu değerlendiremese de Evren’in son vuruşlardaki ustalığı ile maça tutundular ve defalarca geriye düşmelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldılar. 2. maça kondisyon olarak yetememelerine ilk maçın etkili ismi Semih’in sakatlanıp maça devam edememelerine rağmen Nahoyo, Volkan ve Mehmet’in gayretli oyunu puanı getirdi diyebiliriz. Tabi bugün 3. maçına çıkan Evren artık koşmaya takat yettiremese de attığı 5 golle geceye damgasını vurdu, alınan puanda büyük rol oynadı.
Özkürtün Gençlik takımı ise rakibinin yorgun olma zaafını da göz önüne alarak maça rehavetle başladı ve maç boyunca bu rehavet Üzerlerinde vardı, zira kendileri zaten çok koşan bir ekip oldukları için rakibi zorlamalarına ve skor olarak da defalarca öne geçmelerine karşın savunmada yapılan basit hatalar farkı açmalarına engel oldu, hesapta olmayan bir beraberlik aldılar. Takım olarak çok koşan ve baskılı bir oyun sergileyen ekip rakip kalede net pozisyonlar bulmalarına rağmen çoğunu değerlendiremezken orta alanda da etkili paslaşmalar yaptılar, iyi bir performans sergilediler diyebiliriz.
Maçın Adamı: Evren
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Volkan
Maçın Ortasahası: Nahoyo
Maçın Forveti: Evren
Maçın Golü: Evren
Maçın Centilmeni: Naim