Yeşil Bursa Galibiyetle Başladı!

Gecenin ilk maçında Kurtbasan City ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken Yeşil Bursa takımı ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı maçtan 6-4 luk skorla galip ayrılırken sezonun ilk galibiyetini almış oldular.
Kazanma Faktörleri:
Yeşil Bursa takımı maça fırtına gibi başlarken özellikle hücum hattında Yusufun bitiriciliği ile golleri buldular ve devreye 3-0 lık skorla girdiler. 2. yarıda bu skoru koruyan devamında farkı arttıran ekip istediklerini rahat bir şekilde aldılar . Alınan galibiyette tartışmasız Yusufun ve Kaleci Ömerin büyük payı vardı. Bunun dışında savunma disiplinini elden bırakmayan ekip maçın genelinde üstün bir oyun sergilerken çok zorlanmadan galibiyeti almasını bildi.
Kaybetme Faktörleri:
Kurtbasan City takımı aslında maça istekli başlasa da daha ne olduğunu anlayamadan yedikleri peş peşe gollerle oyundan düştüler diyebiliriz. Erdoğanın tüm gayretine rağmen farkı kapatamayan ekip oldukça şanssız bir maç geçirdiler. 2. yarıda vites arttırıp maça ortak olmak isteyen ekip son dakikaya kadar mücadele etti ama yeterli olmadı. Bu maçta uyum eksikliği bariz şekilde maçı kaybetmelerine sebep oldu. Ayrıca maçın tüm bölümlerde şans yanlarında değildi.
Öne Çıkan İsimler:
Yeşil Bursa takımında Yusuf attığı 6 golle takımını sırtlarken galibiyette büyük rol oynadı. Kaleci Ömer yaptığı kurtarışlarla skora denge gelmesini engellerken takımın motivasyonunu arttıran isim oldu.
Kurtbasan City takımında Erdoğan en çok mücadele eden isimdi ama şans yanında olmadı ve geceyi 1 gol ile kapattı. Ozan defansta iyi bir oyun sergiledi.
Maçın Adamı: Yusuf
Maçın Gümüş Adamı: Erdoğan
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Ozan
Maçın Ortasahası: Erdoğan
Maçın Forveti: Yusuf
Maçın Golü: Yusuf
Maçın Centilmeni: Ömer