Özkürtün Rakip Tanımıyor!

Gecenin ilk maçında Özkürtün Gençlik ile Unforgiven takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Özkürtün Gençlik sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.
Maçtan Notlar;
Özkürtün Gençlik play off şokunu atlatmaya çalışırken yeni sezonda gümbür gümbür devam ediyor ve önüne gelen takımı farklı skorlarla mağlup etmeye devam ediyor. Hücum anlamında çok istekli bir oyun sergileyen ekip rakip sahada çok baskılı bir oyun sergilerken etkili paslaşmalarla güzel goller buldular. Savunmada çok da zorlanmayan ekip üst düzey bir performans sergilerken bu bölgede Kerim ve Onur neredeyse hatasız oynadılar. Birol 2. Yarıda attığı 3 golle gol krallığındaki yerini korudu, Ercan ‘ın asistleriyle damgasını vurduğu gecede Yücel de 5 golüyle galibiyette başrol oynadı.
Unforgiven uzun bir aranın ardından lige yeniden merhaba derken ilk maçlarında tutuk bir görüntü sergilediler, ciddi anlamda uyum sorunu yaşadılar. Geride baskı yiyen ekip topu 3. Bölgeye taşımakta zorlanırken kalelerinde çok pozisyon verdiler, 11 gol gibi kendileri adına yüksek sayıda gol yediler. Buna rağmen zaman zaman iyi paslaşmalar yapan ekip güzel goller bulsalar da mağlubiyetten kurtulamadılar. Özden 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Okan da maçı 2 güzel golle tamamladı.
Maçın Adamı: Yücel
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi : Berat
Maçın Defansı: Onur
Maçın Ortasahası: Yücel
Maçın Forveti : Birol
Maçın Centilmeni: Özden
Maçın Golü: Onur