Konta Atak Son Nefeste Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk maçında Çernobil ile Kontra Atak takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken maçın açılışını yapan Çernobil takımı olurken Kontra Atak takımı hemen karşılık verdi ve art arda goller ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı 3-1 Kontra Atak takımı üstünlüğü ile sonuçlanırken 2.yarı Çernobil takımı skoru eşitlerken Kontra Atak takımından Kadir sakatlanıp yerini Mustafa’ya bıraktı, maçın son anlarında Mustafa takımına galibiyeti getiren gole imza attı ve maçı Kontra Atak takımı 4-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Kontra Atak takımı geriye düşse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başarırken 2.yarı beraberlik olsa da maçın son anlarında buldukları gol ile galibiyete ulaşan ekipte kalede görev alan Kaan çevikliği ile takımını ayakta tutan isimdi. Kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon gören Kaan mükemmel kurtarışlara imza atarken savunmada rakibe kolay top şansı vermeyen ekipte Eren savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen ekipte Eren hava toplarındaki hakimiyeti ile rakiplerini yıldırırken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride takımlarının adının hakkını veren ekip kontra atak oyunu ile goller bulan ekipte Kadir oyunda kaldığı sürede takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile kilidi açtı. Mustafa ise Kadir’in yerine girdikten sonra enerjisi ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Forvette görev alan Gökhan’da pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bitiriciliği ile takımını öne geçiren isimdi ve rakip savunmayı oldukça zorladı. Maç içerisinde çok zor dakikalar geçirseler de skoru korumayı başaran ekip galibiyete ulaşmayı başardı.

Çernobil

Maça rakibine göre daha Atak başlayan Çernobil takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladılar. 2.yarı beraberliği yakalayan ekip galibiyet golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Ahmet kalesinde beklenen performansı sergileyemezken sonrasında kaleye Servet geçti ve Servet kurtarışları ile takımını oyunun içine soktu, eğer maça bu şekilde başlasalardı Çernobil takımı galibiyete ulaşabilirlerdi. Savunmada zaman zaman bocalasalar da genel olarak uyumlu olan ekipte Arif bugün savunmada dikkat çeken isimdi. Neredeyse hatasız bir maç çıkaran Arif zaman zaman hücuma da katkı verdi. İleride bugün istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Abdülkerim tam bir görev adamıydı. Maç içerisinde çok temiz bir oyun sergileyen Abdülkerim performansı ile büyük beğeni toplarken Naim ise 2 gole imza atsa da bugün bazı pozisyonlarda çok bencil davrandı. Maç içerisinde öne geçmeyi başarsalar da hemen rehavete kapılan ekip rakibe bitirici vuruşu yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Kaan
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Kadir
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Abdülkerim