Filistin’in Zirve İnadı…

Cska Filistin takımı maça hücum ağırlıklı Bir oyun düzeniyle maça başladı. Bir kişi eksik başladığı karşılaşmaya Dengeli bir oyun mücadelesi vererek sürdürdü. Defans hattında dengeli ve düzenli bir oyun sergileyen ekipte orta alana top taşıma konusunda yeteri kadar becerikli olamadılar. Hücüm hattındaki pasif kalmaları oyuna istedikleri gibi yön vermelerinde büyük engel yarattı hücum hattında hızlı ayakları olmalarına rağmen yetenekli ayaklarının olmasına rağmen istediği pozisyonları zor buldu. Buldukları pozisyonlarıda cömertçe harcadılar. İlk yarının ortalarına geldiğimizde gol için baskı yapsalar da defans hattında eksiklikler vermeye başladılar. Gol atmak için rakip kalede fazla oyuncuyla giden ekip geri dönüşlerde ağır kalarak rakibin etkili olmasına neden oldu. Bir kişinin verdiği eksiklik ile zaten fazla efor sarfeden ekip daha fazla direnemeyip ilk yarı sonunda devreye 1-0 geride girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısına asıl kadrolarıyla çıkan ekip eksik oyuncuların gelmesiyle birlikte iyice havaya girdi. İlk yarıya nazaran daha dirençli ve istekli bir takım profili çizen ekip daha baskılı oynadı. Defans hattında hücuma kadar bambaşka bir takım izlediğimizi söyleyebiliriz. Sanki ikinci yarıya farklı bir takım bir Çıkmış gibiydi. O ikinci yarının başlarında buldukları gol ile farkı eşitleyen ekip buldukları gol ile üstünlüğü ele aldılar. Rakibin temposunu düşürüp istedikleri oyunu gayet iyi oynayan ekip üst üste buldukları gollerle maçtan galip ayrılmasını bildiler. İkinci yarıda çok mücadele eden ve çok koşan bir ekip izledik. Hücum hattında yine de istedikleri gibi oynayamadılar neredeyse forvet oyuncuları defansa yapışmış gibiydi. Buna rağmen ikinci yarıya iyi başlayıp 6-3 kazanmasını bildiler.
Kurtlar Vadisi Pusu ekibi oyuna dirençli bir şekilde başlarken takım kurgusunu ellerinden bırakmadılar. Maçın ilk dakikalarında önde basan ekip rakip takımın defans hattını zorlamaya başladılar. Takım olarak uyum içerisinde bir oyun sergileyen takımda kısa paslar ve şutlar yerini bulamayınca oyundan yavaş yavaş düşmeye başladılar. İlk yarının sonlarına doğru dirençli bir oyun sergilemeye çalışsalar da rakip takımı tecrübeli defans hattı karşısında istediklerini sahaya sergileyeme diler. İlk golü bulmalarına rağmen o oyuna bir türlü hakimiyet kuramayan ekip yaptığı bireysel hatalarıda düzelteme ince ilk yarının sonunda oyundan yavaş yavaş kopmaya başladı. İlk devrenin sonuna 1-0 önde girmelerine rağmen çokta fazla dirençli bir oyun sergilediklerini söyleyemeyiz. İlk yarının bitiş düdüğü ile 1-0 önde kaptmasını bildiler.
İkinci yarıda daha başında yediği Gol ile oyundan tamamen düşen ekip kalesinde şok bir gol görerek takım adına çöküş içerisine girdiler. Uzun toplarla çıkmaya çalışan ekip hücum hattında zaafiyetleri daha fazla olunca gol bulmakta zorlandılar. Yaptıkları uzun paslar ile etkili olmaya çalışan ekip gol atmaya çalışsa da farkı kapatamadılar. İkinciyi yarıda orta bölümlere geldiğimizde iyice oyundan düşen ve direncini kaybeden ekip baskı ve pres ile bırakınca kalelerinde golleri görmeye devam ettiler. İkinci yarıda ekstra bir şeyler kattığını göremedik. Maçın sonuna geldiğimizde 6-3 mağlubiyet ile sahadan ayrıldılar.

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.