FC Güngören Işık Saçıyor

HiZmet City 6- 7 Güngören
Maç başlamadan önce her iki takımında genç kadrosu bize güzel keyifli bir maç izleteceği belliydi.
Nitekim de başlama düdüğü ile öylede oldu dakikalar 2 yi gösterirken Önder’in güzel golü ile başladı.
Oyundan düşmeyen Güngören ise topa daha çöl sahip olup oyunu dengeye almaya başladığı dakikalar da Serkan la durumu eşitledi. Sonrasında her iki takımında daha temkinli olup ataklara takım halinde çıkmaya başladılar.her iki takımında oyum stili aynıydı aslında.
Güngören bu atakları daha ciddi yapınca üstünlük sayısını elde etti ve rahatladı peşinde orta sahada kaptığı topları forvet hattına hızlı taşıyan Güngören Emre ile farkı 2 ye çıkardı. Hizmet city de genç olan kadrosu rakip kalede son pasları etkili kullansa bambaşka bir maç izletebileceklerdi ama maalesef durum tersine çeviremeyince kalelerinde ilk yarının sonuna doğru bir Gol daha görerek ilk yarıya 4-1geride girdiler .
İkinci yarıda ise ilk yarıda olduğu gibi hızlı başladı Önder’le Gol buldu ve umutlandı .Hizmet city nin maçı bırakmaya hiç niyeti yoktu.Hızını kesmeyen takım
Fatih’in kornerden attığı müthiş golle farkı bire indirdi .
Güngören ikinci yarıya kopuk başalayınca kalelerinde gördükleri gollerin şokunu atlatamayınca atağa çıkarken kaptırdığı topla bir Gol daha yiyerek skor 4-4 e geldi.
Güngören de emre ve Serkan uyumu geçde olsa ortaya çıkınca Serkan’ı kaleci ile baş başa bırakınca Serkan topu ağlarla buluşturdu ve öne geçmeyi başaradı
Bu uyumuna diğer arkadaşlarıda katılınca Yakup’la farkı 2 ye çıkardılar.
Hizmet city ise bir an önce toparlanıp güzel atak sonucu Fatih’in şutu defansa çarpınca skor 6-5 geldi.Ataklrını kesmeyen Hizmet city Eren’le bir Gol daha bulup son 5 dakikaya 6-6 girdiler. Bundan sonra her iki takımda ataklarını cömertce harcadı diyebiliriz. Top bir o kalede bir bu kalede oldu. Dakikalar 49 u gösteriken birazda şansın yanında olduğu Güngören’in oyuncusu Serkan Kaleciden seken top suratına değince top ağlarla buluştu ve 7-6 öne geçtiler.
Maç bu skorla bitti.
Her iki takımada bize bu güzel maçı izlettirdikleri için teşekkür ederiz bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.
Maçın skorerleri:
Serkan 4 gol
Önder 2 Gol
Fatih 2 Gol
Maçın adamı:Serkan
Maçım kalecisi:Hikmet
Maçım defansı:Emirhan
Maçın ortasahası:Önder
Maçın forveti:Serkan
Maçın golü:Fatih

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.