Çernobil Tecrübesini Konuşturdu!

Günün ilk ve tek maçında genç Balıklı Heat ile tecrübeli Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli bir başlangıç yaparken genç taraf olan Balıklı Heat takımı öne geçse de Çernobil takımı hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarı karşılıklı goller ile geçilirken 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı genç ekip bir kez daha öne geçmeyi başarsa da Çernobil takımı art arda bulduğu goller ile farkı açmayı başardı. Maçın son anlarında talihsiz bir şekilde topun üstüne basarak kontrolsüz bir şekilde yere düşen Eren’in omzu çıkması ile Balıklı Heat takımı sahadan çıktı ve maçı Çernobil takımı 6-4 skor ile kazandı. Eren’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa zamanda sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Çernobil takımı ilk yarı kendi aralarında tartışmalar yaşasalar da ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı bir kez daha geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip galibiyete ulaşmayı başarırken kalede görev alan Servet muazzam bir maç çıkardı. Çıkarılması imkansız denilen topları refleksleri ile çıkarmayı başaran Servet oyunu da çok iyi okuyarak asiste imza atmayı başardı. Savunmada kademe anlayışı ile mücadele eden ekipte kaptan Ömer savunmayı toparlayan isimdi, korkusuzca müdahalelerde bulunan Ömer rakibin çoğu atağını kesmeyi başarırken Arif ise savunmada rakibe erken dalması ile arkasında çok fazla boşluk bıraktı ve mevkisini koruyamadı, ama Arif top ayağındayken pas tercihleri ile oyunu rahatlatan isimdi. İleride zaman zaman tartışan ekipte Mustafa takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Jeneriklik bir gole imza atmayı başaran Mustafa gol atmaktan daha çok asist yapmaya çalıştı ve takım arkadaşlarını çok iyi besledi. Forvette ise Naim biraz bencil oynasa da bir forvetin yapması gereken her şeyi bu maçta yaptı. Uzaktan rakip kaleye adeta füze yollayan Naim 4 gol ile yıldızlaşırken bitiriciliği ile maçın kaderini belirleyen isimdi. Maç içerisinde 2 kez geriye düşse de oyun disiplininden bir an olsun kopmayan ekip tecrübesi ile galibiyet ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça baskılı başlayan genç Balıklı Heat takımı dakikalar ilerledikçe kondisyonları ile fark yaratırken öne geçtikten sonra rehavete kapılıp hemen geriye düşseler de ilk yarıyı beraberlik ile girmeyi başardılar. 2.yarı bir kez daha öne geçseler de rakip forvetleri durdurmakta zorluk yaşayan ekip yenilmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ömer kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte  Furkan tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışsa da rakibin tecrübesi karşısında çaresiz kaldı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Efe forvette pozisyon bilgisi ile arkadaşlarına boş alanlar yaratmaya çalışırken savunmanın arkasına çok iyi sarktı. Takımının yıldızı olan Eren ise sahanın en efektif oyuncularından biriydi. Tekniği ile göz dolduran isim takımı için her şeyi yaparken talihsiz bir şekilde omzunu çıkardı. Çok iyi bir oyun yansıtan genç ekip biraz daha kontrollü bir oyun sergileselerdi, galibiyete ulaşabilirdi.

Maçın Adamı:Naim
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Mustafa
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Efe