Ulus Puanı 2. Yarıda Kurtardı!

Günün maçında Mezungladbach ile Ulus Gençlerbirliği takımları karşı karşıya gelirken oldukça çekişmeli geçen maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Mezungladbach takımı maça iyi başlarken skor avantajını ilk yarıdan eline aldı ve devreye 3 1 lik skor avantajıyla girdi. 2. yarıda vites düşüren ekip pozisyon bulmakta zorlanırken savunma hattının özverili oyunuyla ayakta durmaya çalıştılar. Skor 3 yken Kaptan Enes rakip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu cömertçe harcayınca net fırsatı değerlendiremezken dönen topun kalelerinde gol olmasıyla takımını yaktı ve olası bir galibiyet şansını değerlendiremedi. Savunmada Ömer ve özellikle Osman oldukça gayretli bir görüntü sergilerken Cihan dahi hücum hattından savunmaya bir çok kez yardıma gelirken kaptan Enes vasatı geçemedi.
Ulus Gençlerbirliği takımı hücum anlamında sahaya eksik çıkarlarken ilk yarıda istediklerini sahaya yansıtamadılar. 2. yarıda vites arttıran ekip rakip kaleye etkili giderken birçok kez çerçeveyi bulmakta zorlansa da skora dengeyi getirmeyi başardı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Savunma istenilen performansı sergileyemeyen ekip gol yollarında istekli bir oyun oynamalarının karşılığını 1 puanla alırlarken 3 puanı da kaçırdılar diyebiliriz ki son bölümlerde tempoyu iyice arttırmalarına rağmen aradıkları golü bulamadılar.

Maçın Adamı: Osman

Maçın Gümüş Adamı: Ulaş

Maçın Kalecisi: Yasin

Maçın Defansı: Osman

Maçın Ortasahası: Ulaş

Maçın Forveti: Cihan

Maçın Golü: Ulaş

Maçın Centilmeni: Osman