Zirveyi İlgilendiren Maçta Kazanan Yok!

Gecenin maçında Siyah Çoraplılar ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve sezonun 2 formda ekibi de maçı 1 puanla tamamladı.
Fc Greenboys skor olarak maça önde başlarken ilerleyen dakikalarda skora denge gelse de devreyi 2 1 lik skorla önde tamamlamasını bildi. 2. Yarıda istedikleri pozisyonları bulamayan ekip son bölümlere 2 2 lik skorla girmesine rağmen bitime 2 dakika kala yediği golle yenik duruma düştü. Son dakikalarda rakip kalede baskıyı arttıran ekip önce skora denge getirdi sonra uzatma dakikalarında çok net fırsatı değerlendiremeyince galibiyet fırsatını tepti. Kaleci Erkan ‘ın kalesinde güven vermesiyle rahat bir oyun sergileyen ekip hücum yollarında istedikleri atakları yapamasalar da iyi mücadele ettiler, maçın her anında maça ortak bir oyun sergilediler. Eksikleri olmasına rağmen güçlü rakibine karşı dişe diş bir maç çıkaran ekipte Ali istekli oyunuyla dikkat çekerken Egemen son vuruşlarda şanssız olsa da iyi bir maç çıkardı, Burak ve Oktay da güzel oyunlarını 1 er golle süslediler.
Siyah Çoraplılar takımı maça istediği gibi başlayamazken hücum hattında yapılan oyuncu değişiklikleri uyum sorununu getirdi ve özellikle final paslarında sıkıntı yaşayıp pozisyon bulmakta zorlandılar. Son haftaların formda ismi Serhat’ın yokluğunu ileri uçta ciddi anlamda hisseden ekip son vuruşlarda da düşük istatistikle oynayınca kilidi açmakta zorlandı. Bitime 2 dakika kala öne geçmelerine rağmen bu avantajı koruyamayan ekip son dakikada yediği golle maçtan 1 puanla ayrıldı. Genel olarak iyi mücadele etmelerine rağmen hücum anlamında önceki maçlardan uzak bir performans sergileyen ekip savunmada yapılan bireysel hatalarla kalelerinde zor anlar yaşadılar. 3 golün ikisinin savunma oyuncuları Burak ve Mahmut’tan gelmesi hücum yollarındaki etkisizliğin bir diğer göstergesiydi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Burak Pınar
Maçın Gümüş Adamı: Taner
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Egemen
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Egemen
Maçın Centilmeni: Burak