Zirvenin Yeni Sahibi Palermo!

Günün tek maçında ligin yeni çiçeği burnunda takımlarından Biraz Hırs ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. İlk yarısı kıran kırana geçen maçta 2 takımda kilidi açamazken ilk yarı başladığı gibi 0-0 bitti. 2.yarıya daha etkili başlayan Palermo yetenekli oyuncusu Murat’ın uzaktan attığı şık gol ile maçın kilidini 31.dakikada açarken Biraz Hırs takımı ise kontra ataklar ile rakip kaleyi yokladı. Palermo takımı art arda ataklar ile farkı açmak için bastırırken Murat ile 2 gol daha bularak maçı 3-0 kazanmasını bildiler.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Palermo takımı ilk olarak gol yememek için savunmasını ön plana çıkartırken ilk yarıda geliştirdiği cılız ataklar ile golü bulamadı. 2.yarı Murat’ın devreye girmesi ile maçı koparan Palermo takımında Güray kalede devleşti. Kalesini gole kapatan Güray maç boyunca takım arkadaşlarını kaleden çok iyi bir şekilde yönlendirirken kurtarışları ile takımını oyunda tuttu. Savunmada kusursuza yakın bir performans sergileyen Palermo takımında Barış her topa korkusuzca müdahale ederken Metehan ise savunmada görev almasına rağmen zaman zaman ileriye topla çıkarak harikalar yarattı. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtan ekipte Hüseyin takımın ataklarını şekillendirirken maçın adamı olan Murat ise takımının bütün hücum yükünü çeken isimdi. Uzaktan şutlar ile maç boyunca denemelerde bulunan Murat 2.yarı attığı 3 gol ile takımına maçı kazandırırken takımı için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu kanıtladı.
Kaybetme Faktörleri
Maça iyi başlayan ekip zaman zaman uyum sorunu yaşarken bireysel olarak oldukça etkiliydiler. İlk yarı pek çok gol pozisyonuna girseler de aradıkları golü bir türlü bulamayan ekip 2.yarı Murat’ı durduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Talha refleksleri ve müdahaleleri ile ilk yarı takımını ayakta tutarken 2.yarı elinden geleni yapsa da çaresiz kaldı. Savunmada çok iyi müdahalelerde bulunan ekip rakibi ceza sahasına topla yaklaştırmazken uzaktan şutlara engel olamayınca geri düştü. Savunmada görev alan Furkan rakibin uzun toplarının çoğuna müdahale ederken 2.yarı oyundan düştü. İleride uyumu bir türlü yakalayamayan ekip birbirleri ile anlaşamayınca bireysel olarak sonuca gitmeye çalışsa da başarılı olamadılar. Maç boyunca Alim ayağına gelen topları çok fazla ayağında tutunca çok fazla top kaybı yaptı. Hüseyin ise takımının nadir gelişen ataklarında sonuca gidemeyince ilk maçında yenilgiyi tadan ekip ilerleyen maçlarda biraz daha hırstan ziyade biraz paslaşmaya ihtiyaçları var.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Metehan
Maçın Golü:Murat
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Defansı:Metehan
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Murat
Maçın Centilmeni:Hüseyin