Zirvede Tek Başına!

Günün 2.maçında Goriyana takımı ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. 2 ekibe de dışarıdan baktığımızda bir birlerine eşit gözükse de daha teknik ve yetenekli olan Goriyana takımı maçı 6-1 gibi farklı bir skor ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Goriyana takımı dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koydu. Kilidi açan isim Emircan oldu. Kilidi açan ekip rakibinde dağılması ile maçı farklı bir şekilde kazanmasını bildi. Kalede görev alan isim yıldızlaşırken, savunmaya da dikkat çekmek gerek savunmada rakibe göz açtırmayan Goriyana takımı ilk dakikadan son dakikaya kadar aynı oyun kurgusu ve disipliniyle oynadı. İleride görev alan oyuncularının hiçbiri bencil değildi öyle ki 6 golün hepsi farklı oyunculardan geldi. Çok teknik ve ayağa pas yapan ekibin bütün oyuncuları çok hızlı ve uzaktan şutlarda etkiliydi. Maç boyunca aynı tempo da oynayan ekip kendilerini yormak yerine topu yorunca kolay bir galibiyet elde etti.
Kaybetme Faktörleri
Rakipleri gibi maça temkinli başlayan Tayfa takımı maç 0-0 iken bir çok gol pozisyonundan yararlanamayınca oyundan düştü. Bu dakikalarda rakiplerinin de bunu değerlendirip öne geçmesi ile çok fazla açıklar veren ekip farklı mağlubiyete engel olamadılar. Savunma da ilk dakikalarda iyi şeyler yapsalar da dakikalar ilerledikçe çok fazla hatalar yaparak rakibe açık alanlar bıraktılar. Orta sahayı hızlı geçemeyen ekip bu yüzden dolayı ileride fazla top tutamadılar, fakat çok fazla gol pozisyonuna giren ekipte gol yollarında kısır bir maç geçirince maça tutunamadılar. Maçtaki tek gollerini Talha’nın gol attığı ekipte Talha da yokları oynarken bu akşam takım olarak belirli bir oyun kurgusu olmayan ekip farklı yenilgiye boyun eğdiler.
Maçın Adamı:Ramazan
Maçın Gümüş Adamı:Emircan
Maçın Kalecisi: Bilalcan
Maçın Defansı:Furkan
Maçın Ortasahası:Atakan
Maçın Forveti: Samet
Maçın Golü:Yusuf
Maçın Centilmeni:Ramazan