Zirenk Terminal’den Galibiyetle Döndü!

Gecenin 2. maçında ligin yeni ekibi Terminal Spor ile Fc Zirenk takımları karşı karşıya gelirken Fc Zirenk takımı tecrübesini de kullanarak sahadan farklı galibiyetle ayrıldı ve play off yolunda önemli bir galibiyete imza attı.
Zirenk Fc aradığı çıkışı Terminal Spor takımı karşısında bulurken maçın genelinde üstün oynadığı müsabakadan 2. yarının başlarında stres yaşasa da farklı bir skorla galip ayrıldı. Genel anlamda hücum hattında çok etkili olan ekip savunmadan da aldıkları destekle rakip kalede etkili olurken skor üretmekte zorlanmadılar ve göze hoş gelen bir futbol sergilediler. İlk yarıyı 5 2 önde tamamlayan ekip 2. yarıda skor bir ara 6 5 e gelse de vites arttırıp yeniden farkı açtı ve rahat bir galibiyet elde etti.
Orta alanda Emrah ve Yavuz gibi 2 etkili hücum oyuncusuyla rakibi oldukça zorlayan ekip pozisyon üretmekte zorlanmazken bu ikiliye kaptan Cihat’ın da uyumu eklenince play off larda başarılı işler yapabileceklerinin sinyallerini verdiler. Cihat ileri uçtaki etkili oyununu 5 golle süslerken geceye damgasını vuran isim oldu, Emrah da orta alandaki başarılı oyununun yanısıra 3 gollük katkıyla skora ciddi destek verdi. Yavuz da orta alanda takımın bir diğer etkili ismi olurken savunma üçlüsü disiplinden hiç kopmadı, Servet hücuma verdiği desteklerle 2 de gole imza attı.
Terminal Spor lige katılan bir çok yeni ekibin yaşadığı bocalamayı yaşarken aslında maça çok da iyi başlamalarına karşın devrenin sonlarına doğru oyundan düştüler ve peş peşe yedikleri gollerle skor olarak rakibin gerisinde kaldılar. Bu bölümde özellikle kondisyon anlamında eksiklik yaşayan ekip rakibin etkili ataklarına karşı yeteri kadar dirençli duramazken devreye 5 2 yenik durumda girmesine karşın 2. yarıya çok istekli başladılar ve bir ara farkı 1 e kadar indirdiler. Fakat kondisyon olarak rakibe ayak uyduramayan ekip son bölümlerde oyundan iyice düştü ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Biraz zamana ve kondisyona ihtiyacı olan ekip zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Emrah tecrübesi ile takıma ciddi katkı sağlarken özellikle kaledeki performansıyla beğeni topladı. Serkan A. attığı 3 golle takımının en skorer ismi olurken Şenol da 2 golle takımın bir diğer skorer ismiydi.
Maçın Adamı: Cihat
Maçın Gümüş Adamı: Emrah
Maçın Kalecisi: Ramazan
Maçın Defansı: Servet
Maçın Ortasahası: Emrah
Maçın Forveti: Cihat
Maçın Golü: Serkan
Maçın Centilmeni: Murat