Young Boys’a Şuayip Yetti!

Pazar gecesinin son maçında Young Boys ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken Şuayip’in 5 golüyle damgasını vurduğu maçta Filistin güçlü rakibini 5 2 lik skorla geçti ve liderliğini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı maçı tecrübesiyle kazandı diyebiliriz ki maçın genelinde iyi pas yapıp hücumda Mustafa ve Şuayip’le etkili oldular, Şuayip’in de gününde olmasıyla rahat bir galibiyetle sahadan ayrıldılar. Özellikle ilk yarıda zaman zaman savunmada zorlansalar da Engin ve Arif’in başarılı performansıyla ayakta duran ekip buldukları gollerle rahat bir maç geçirdiler. Arif kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim olurken Şuayip 5 golüyle yıldızlaştı.
Kaybetme Faktörleri:
Young Boys takımı liderle oynadığı için değil istediği oyunu oynayamadığı için kaybetti diye düşünüyorum ki belki de sezon başından beri en tutuk oyunlarını sergilediler. İsmail’e top taşıyamayan ekip final pasları konusunda oldukça zorlanırken zaman zaman net pozisyonlar bulsalar da beklenenin uzağında bir performans sergilediler. 2. yarıda oyundan iyice düşen ekip maça ortak olamazken kaybedilen 1 puan büyük bir kazanç olacaktır diye düşünüyorum ki play off lara 2 haftadan az bire süre kalmışken bu maçtan büyük dersler çıkarıp play off lara daha iyi hazırlanabilirler. Enes ve Selim takımın gollerini atan isimler olurken son haftaların flash ismi Talha yediği gollerle şanssız bir maç geçirdi.
Maçın Adamı: Şuayip
Maçın Gümüş Adamı: Engin
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Harun
Maçın Forveti: Şuayip
Maçın Golü: Şuayip
Maçın Centilmeni: Enes