Young Boys Yenilmiyor!

Gecenin ilk maçında Young boys ile Şahin takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta iki rakipte istekli ve azimli oyunlarının karşılığını galibiyet olarak alamadı ve maç 4-4 lük beraberlik ile sonuçlandı.
Kazanma Faktörleri
Şahin takımı kalede Safa ile maça başladı defansta ise Burak , Resül ve Eren ile oynayan ekip savunma anlayışında hatasız olsa da dört golü önlemeyi başaramadı. Özellikle rakibi ceza alanına yakınlaştırmayan ekip rakibin uzaktan şut çekmesine fırsat verince yedikleri dört golün üçü ceza alanı dışından gerçekleşti. Hücumda ise Şahin takımı Burak Y. , Metin ve Yarkın ile sahaya çıktı. Burak Y. Topu defanstan ileriye taşıyan ve oyunu kuran taraf olurken maçta üç gol atan yarkın ise etkili adam geçme yeteneğini ve hızını kullanarak skor aradı. Defansta dağılmayan bir görüntü çizen ekip hücumda da son dakikalar da açılarak maçı beraberliğe getirmeyi başardı. Rakibine karşı çok alan vermeyen takım iyi ayaklara sahip rakip hücuma şut fırsatı vermenin cezasını üç puandan olarak ödedi.
Kazanma Faktörleri
Youngboys takımı maça hızlı giriş yapan takımdı özellikle ilk 10 dakika da buldukları iki gol maçı uzun bir süre ellerinde tutmalarına neden oldu. Kalede Talha ile başlayan ekipte savunma serdar, samet, ve Hamza dan oluştu. Üç savunma oyuncusunun da kart gördüğü maçta Hamza rakibin kaleye giden topunu elle kesmesi nedeniyle kırmızı kart ile son dakikalarda takımını eksik bıraktı. Kırmızı karta kadar rakibi iyi marke eden savunma oyuncuları hamzanın oyundan çıkmasıyla dağıldı. Hücumda ise Young boys takımını Ömer ve İsmail sırtladı. Özellikle Ömer ilk 10 dakikada attığı şahane iki gol ile maçın yıldızlarından biri olmayı başardı. Ömer i yine attığı iki golle İsmail takip eden isimdi. Hücumda özellikle kaleyi doğru zamanda yoklayan takım skoru maç genelinde elinde tutsa da son dakikalarda eksik kalmaları beraberliğe neden olan en büyük faktördü.
Maçın Adamı : Ömer
Maçın Gümüş Adamı : Yarkın
Maçın Golü : Ömer
Maçın Forveti : Yarkın
Maçın Orta sahası : Burak Y.
Maçın Defansı : Serdar
Maçın Centilmeni : Ömer