Young Boys Takımı Savunması İle Kazandı!

Günün 2.maçında Young Boys ile Losalacaaticos takımları karşı karşıya geldi. Çok sert müdahalelerin olduğu maçta Young Boys takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken Losalacaaticos takımı bir türlü aradığı golü bulamadı, Young Boys takımı ise ilk yarının sonlarına doğru 2.golü buldu ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı Young Boys takımı skoru korumaya yönelik bir oyun sergilerken Losalacaaticos takımı ise farkı azaltmak için bastırırken Losalacaaticos takımı aradığı golü maçın son anlarında buldu ve maçı 2-1 skor ile Young Boys takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça gol ile başlayan Young Boys takımı maçın genelinde çok iyi bir savunma sergilerken ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı skoru korumaya yönelik bir oyun sergileyen ekip maçın son anlarında kalesinde golü görse de maçı kazanmayı başarırken kalede görev alan Talha maçın yıldızlarından biriydi. Kalesinde adeta devleşen Talha yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını maç boyunca önde tutan isimdi. Savunma kurgusu çok iyi olan ekipte Samet rakip forvete uyguladığı markaj ile rakibine nefes aldırmazken maçın en çok top kesen ismiydi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Emre maçın açılışını yapan isimdi. Takımının ataklarını şekillendirmeye çalışan Emre oyun görüşü ile takımını rahatlatan isimdi. Forvette görev alan İsmail ise topu ayağında çok iyi saklarken maç boyunca yaptığı pres ile rakibin organize atak yapmasını engelleyen isimdi ve maç boyunca takım arkadaşlarını çok iyi yönlendirdi. Skoru çok iyi koruyan ekip rakibine kolay hücum şansı tanımayarak maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan kalesinde golü gören Losalacaaticos takımı ilk yarı bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremedi ve ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarıda gol yollarında sıkıntı yaşayan ekip maçın son anlarında golü bulsa da kalan dakikalar yeterli olmadı ve yenildi. Kalede görev alan Samet kalesinde 2 gol görse de iyi bir performans sergileyerek 2.yarı kalesini gole kapatmayı başardı. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Ali savunmada elinden geleni yaparken topu savunmadanda çok iyi çıkardı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Fuat takımının atak varyasyonlarını şekillendirmeye çalışırken  attığı paslar ile takım arkadaşlarını beslese de oyunu açamadı. Forvette görev alan Ali Rıza ise rakibin kendisine özel önlem alması ile istediği toplar ile buluşamazken zaman zaman sinirleri gerildi. Maç içerisinde bir çok gol pozisyonuna girse de bunları değerlendiremeyen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:İsmail
Maçın Gümüş Adamı:Talha
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Talha
Maçın Savunması:Samet
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:İsmail
Maçın Centilmeni:Emirhan