Young Boys 2.Yarı Açıldı!

Günün ilk ve tek maçında Young Boys ile Börü takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken erken golü bulan taraf Young Boys takımıydı, ilerleyen dakikalarda karşılıklı goller olurken ilk yarı 2-2 eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı uzun bir süre 2 ekipte öne geçmek için uğraşırken Young Boys takımı art arda bulduğu goller ile farkı açınca Börü takımı oyundan düştü ve maçı Young Boys takımı 6-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 önde başlayan Young Boys takımı ilk yarı 2 kez öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı çok üst düzey bir oyun sahaya yansıtan genç ekip kalesini gole kapatarak farkı açarken son anlarda kalesinde golü görseler de maçı net bir skor ile kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Talha kalesinde muazzam bir maç çıkartırken bir çok kritik kurtarışa imza atarken takımının geriye düşmesini engelledi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte herkes elinden geleni yaptı. Savunmada görev alan Samet savunmanın bel kemiğiydi. Maçın en çok top kesen ismi olan Samet rakibin çoğu atağını keserken ayağında ki topları da çok iyi değerlendirdi. İleride top alışverişini çok iyi gerçekleştiren ekipte İsmail forvette pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bitiriciliği ile maçı koparan isimdi. Maçın yıldızı ise Enesti. Takımının ataklarını şekillendiren Enes takımının beyni gibiydi. Takım arkadaşlarını çok iyi yönlendiren Enes ince bilekleriyle de rakiplerini çok kolay egale etti. İlk yarı rakibi karşısında zorlansa da 2.yarı çok iyi bir oyun sergileyen ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde beklemedikleri bir gol görerek başlayan Börü takımı ilk yarı 2 kez geriye düşse de her seferinde rakibe karşılık vermeyi başardı ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı bir türlü öne geçmeyi başaramayan ekip 3.kez geriye düşünce oyundan koptular ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Emre ilk yarı kalesinde bir çok kurtarışa imza atarken 2.yarı dağılınca oyuna girdi ve takımının 2.yarıda ki tek golüne imza attı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Hasan savunmada çok fazla efor sarf ederken elinden geleni yapmaya çalışsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride bir türlü sonuca gitmeyi başaramayan ekipte Muhammed takımının en dikkat çeken oyuncularından biri olurken Doğan ise hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekti. Takımının yıldızı olan Mustafa S. ise attığı 2 gol ile takımını oyunun içine sokmaya çalışırken 2.yarı kaleye geçti kalede elinden geleni yapan Mustafa kaleye geçince takımının hücumu aksadı. Maç içersinde skor olarak hiç öne geçemeyen ekip bu yüzden oyundan düştü ve maçı kaybetti.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:İsmail
Maçın Golü:Mustafa S.
Maçın Kalecisi:Talha
Maçın Savunması:Samet
Maçın Orta sahası:Enes
Maçın Forveti:İsmail
Maçın Centilmeni:Mustafa S.