Yok mu Kendine Güvenen?! Seri 6 Maça Çıktı!

Cesse Halısaha Ligi gecenin son maçında Kuva-yi Milliye ile Birazhırs takımları karşı karşıya geldi. Zirvenin 2 ortağı arasında geçen maçın ilk bölümleri başa baş geçse de 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan Kuva-yi Milliye sahadan farklı galibiyetle ayrıldı ve liderlik koltuğundaki yerini sağlama aldı.
Kuva-yi Milliye bu sezon çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrılırken bu başarılı performansını bu maçta da sürdürdü ve galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Aslında maça istedikleri gibi başlayamasalar da ilk yarıyı 3 1 önde tamamladılar fakat oyun olarak çok da tatmin ettiklerini söyleyemeyiz. 2. yarıda usta ayaklarını devreye sokarak maçı farklı kazanan ekip genç rakibini bozguna uğratttı ve sahadan 9 1 lik skorla galip ayrılarak adeta herkese meydan okudular. Necati’nin sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen istekli oyunu dikkat çekerken başarılı oyuncu 3 golle galibiyette büyük rol oynadı. Ayhan kalesinde rahat bir maç geçirirken Hakan Alpay ikilisi yine rakibe nefes aldırmadılar. Sinan maçı neredeyse sıfır hata ile tamamlarken yerinde hamleleriyle dikkat çekti, Volkan oyunu çok iyi kurarken attığı 3 golle de geceye damgasını vuran isim oldu. Gökhan sezonun en flash ismi olmaya bu maçta da devam etti ve attığı 3 golün yanı sıra çalışkanlığı ve usta işi top kontrolleri ile izleyenlerin gözlerinin pasını sildi.
Birazhırs takımı maça iyi başlamasına karşın skor üretmekte zorlanınca maça tutunamadı ve sahadan farklı mağlubiyet ile ayrıldı. İlk bölümlerde rakibe göre topla daha çok oynayan taraf olsalar da rakip kaleye çok da yaklaşamadılar, rakibin katı savunmasını geçmekte zorlandılar. İlk yarıyı 3 1 geride tamamlamalarına rağmen yedikleri goller ucuz gollerdi ve bunları telafi edemediler. 2. yarıda oyundan tamamen düşen ekip ne savunmada ne hücumda etkili olmazken özellikle savunmada bloğu tamamen oyundan düştü rakibin ataklarına dur diyemeyip çok şut şansı verdiler. Ali le orta alanda etkili olsalar da uzaktan şutlarda etkisiz kalan ekipte en büyük handikap skor üretememek oldu, bu da maça ortak olamamalarını sağladı. Kaleci Talha yine başarılı kurtarışlar yapsa da kalesinde 9 gol birden gördü, yine de farkın daha da büyümesini engelleyen isimdi. Savunma bloğu dağınık bir görüntü sergilerken rakibin ataklarında vasatın üstüne çıkamadılar.
Maçın Adamı: Volkan
Maçın Gümüş Adamı: Gökhan
Maçın Kalecisi: Ayhan
Maçın Defansı: Alpay
Maçın Ortasahası: Volkan
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Necati
Maçın Centilmeni: Ali