Yok Böyle Maç!

Gecenin ilk maçında Vişne City ile Liverpool Fk takımları 2 hafta sonra rövanşta karşı karşıya gelirken heyecan kasırgası şeklinde geçen maçta izleyenler gole doydu ve skor anlamında çok ilginç anlarında yaşandığı maçtan Liverpool Fk takımı 6 5 lik skorla galip ayrıldı ve rakibinden rövanşı aldı.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk ideal kadrosundan yoksun bir şekilde sahaya çıksa da sahaya çıkan yedili de maça çok hızlı başlarken maçın henüz başlarında rakip kalede gol yağmuru başlattılar ve peş peşe gollerle skoru ilk yarıdan 5 0 a getirerek büyük sükse yaptılar. Bu bölümde birçok net pozisyondan da sonuç alamayan ekip açılan farkla rehavete de girince ilk yarının sonunda skor 5 3 e kadar geldi. 2. yarıda oyundan düşen Liverpool rakibin baskılı oyununa karşı koyamazken kalelerinde gördükleri gollerle skor 5 5 e kadar gelse de son bölümlerde attıkları golle sahadan 6 5 lik skorla galip ayrıldılar. Skora yönelik ayaklarının fazla olması daha ilk yarıdan istedikleri skoru bulmalarını sağlasa da rakip ligin tecrübeli takımlarından Vişne City olduğu için rehavet kaldırmayacağını son bölümlerde anladılar ki sahadan mağlubiyetle ayrılabilirlerdi. Buna rağmen ayakta duran ekip son dakikalarda aradıkları golü bulup 4 puanı ceplerine koydular. Takımda 5 farklı oyuncunun gol bulması takımın skor gücünü gösterirken Furkan attığı 2 gol ve sergilediği performansla gecenin yıldızıydı diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Vişne City takımı maça çok tutuk başlarken özellikle kalelerinde verdikleri pozisyonların golle sonuçlanmasıyla oyundan düştüler ve istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamadılar. Buna rağmen 5 0 lık skoru bir tarafa bırakıp silkelenen ekip buldukları gollerle maça yeniden ortak olmayı başardılar. Mücadele gücüyle 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan ekip skoru 5 5 e getirmeyi başarırken son bölümlerde birçok net pozisyon bulmasına rağmen öne geçmeyi başaramadı. Son bölümlerde yenik durumdayken dahi net pozisyonlar bulmasına rağmen beraberliği bile kılpayı kaçıran ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Lider takıma karşı 5 0 yenik duruma düşmesine rağmen skora denge getirerek tecrübesini ortaya koyan ekip alınan mağlubiyete rağmen play off larda ne denli iddialı olduklarını göstermiş oldular diyebiliriz. Mahmut attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Taner orta alanda oyunu yine çok iyi kurdu, Ali Emre gol atamasa da ileri uçta çok istekliydi.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Aykut
Maçın Kalecisi: Onurcan
Maçın Defansı: Nezir
Maçın Ortasahası : Furkan
Maçın Forveti: Aykut
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Ali Emre