Yok Böyle Bir Maç…

Karadağ Mobilya Çıkardığı takım ve oynadığı oyun ile Ajax takımını anımsatırken özellikle orta alanda ve hücum hattında çok konuştular çok mücadele ettiler kısacası futbol adına her şeyi yapan Karadağ Mobilya ekibi tek eksikleri şut çekmek oldu. Skor üretmekte de çok zorlanan ekip İlk bölümde yenik düşseler de hemen ardından gol bulmakta zorlanmadılar. Aslında istediğimiz zaman gol bulabiliriz modunda oynayan Karadağ ekibi aynı zamanda atak bir oyun sergilediler. İyi paslaşmalar yapmalarına ve rakip kalede etkili olmalarına karşın skor üretmekte zorlanan ekip ilk yarıyı 2-2 eşitlikle tamamladı. Fakat oyun ve baskı anlamında izleyenlerin beğenisini topladılar.
İkinci yarıda bir ara geriye düşmelerine karşın son dakikalarda yine vitesi arttıran ekip peşpeşe buldukları goller ile maçtan 1 puanı kurtarırken son dakikalarda galibiyet golünü bile bulabilirlerdi fakat zaman galibiyet golünün bulmalarına yetmedi. Genel anlamda oynadıkları futbol tatmin ederken en büyük handikapları ise rakip kalede yeteri kadar şut çekememeleri oldu. Şut istatistiklerinin aynı zamanda kaleyi bulan şut istatistiklerinin düşük olması en büyük handikaplarıydı. Ramazan defansta oynamasına rağmen attığı üç gol ile takımın en skorer ismiydi. Bu kadar genç ve yetenekli futbolcunun daha doğrusu bu kadar genç ve başarılı yıldız oyuncuların içinde Ramazan ın savunmada oynamasına rağmen attığı üç gol onun tecrübesi ve ne kadar fırsatçı olduğunun göstergesiydi. Attığı üç güzel gol alınan puanda büyük rol oynadı. Berat savunmanın solunda oynamasına rağmen hücuma çok iyi bindirmeler yaptı. Hasan yerini hiç kaybetmedi adeta savunmanın sigortasıydı ve kritik hamleleri vardı. Orta alanda Önder başarılı performans sergilerken Mustafa da attığı 2 golle alınan puanda önemli rol oynadı. Berat ve önder yaptıkları ikişer asistle alınan puanda rol oynayan önemli oyuncular oldular.
Kuvayı Milliye Takımı kadro olarak savunma ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmalarını karşın top oynamaktan ziyade bitiriciliğe yönelik bir oyun oynadılar. Aslında bu oyun onların genel oyun tarzıydı. Necati ile orta alanda etkili olan ekip ileri uçta pas yapmadan direk yönelik bir oyun oynadılar. Oyunu ilk yarıda becerebildiklerini söyleyebiliriz. İlk 8 dakikada attıkları 2 gol ile genel olarak skor avantajına elinde bulundurdular. İyi savunma yapıp çok koşan rakipleri karşısında dirençli bir oyun sergilediler. Özellikle Okan ın kalede olması maça ciddi anlamda katkı sağladı ve devreyi 2-2 skorla tamamladılar.
İkinci yarıya hızlı başlayan ekip peş peşe buldukları gollerle öne geçmeyi başardılar. Bu skor avantajını koruyamayan ekip rakip takımın baskılı oyunu karşısında zaman zaman zorlandılar. Skor avantajını kaybeden ekip son dakikada yedikleri goller ile maçtan beraberlikle ayrıldılar. Genel anlamda iyi bir futbol sergilediler. İyi mücadele iyi bir savunma yaptılar diyebiliriz. Kalede Okan maç genelinde iyi bir performans sergilerken Mustafa savunmadan iyi bindirmeler yaptı ve maçı da bir gol ile tamamladı. Semih yine savunmayı çok iyi toparladı. Hava toplarında rakibine göz açtırmadı. Necati orta alanda çok etkiliydi. Son dakikalarda kırmızı kart görerek takımına eksik bıraksa da attığı 3 gol ile alınan puanda büyük rol oynadı. Serdar tecrübesi ile takıma ciddi katkı sağlamasına karşın son vuruşlarda çok şanssızdı. Güzel ve kritik bir gol atmasına rağmen önemli fırsatlardan faydalanamadı. Oğuzhan yine etkili bindirmeler yapan isimdi ve maçı bir gol bir asist ile tamamladı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.