Yıldızlar Fc iyi başladı

Kestel Gürsu konferansı gecenin maçında Yıldızlar FC ile Murat Telekom takımları karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Yıldızlar FC takımı çok uyumlu şekilde paslar yaptı. Murat Telekom ilk dakikalar da pas uyumu sağlayamadı ve genel de uzun top ağırlıklı bir oyun sergiledi. Kıran kırana geçen maçta gol perdesini Yıldızlar FC takımından Mehmet açtı ve takımını 1-0’lık skorla öne geçirdi. Murat Telekom rakibini önde yakalayıp kontra atakla Fatih’in şık golü ile skora eşitlik getirdi. Bol pozisyon bulan takım Yıldızlar FC goller de ardı ardına gelince skor 4-1 oldu.İlk yarının son dakikaların da Murat Telekom’u ayakta tutan golü Fatih attı ve ilk yarı 4-2’lik skorla sona erdi.

İkinci yarı da skor avantajı olan Yıldızlar FC pas trafiğini iyi yaparak rakibini çok yordu. Murat Telekom takımı defanstan topu çıkarmakta çok zorlandı ve kalesinde gol pozisyonları arttı. Yıldızlar FC ilerde bulduğu açıkları iyi değerlendi ve maçın son 10 dakikasına 8-3’lük bir skorla girdi. Murat Telekom maçta iyi mücadele etse de takım için de istediği pasları yapamayınca skor bulmakta zorlandılar. Uzatma dakikalarında Murat Telekom oyuncusu Fatih bir gol daha buldu ama takımına galibiyeti getiremedi ve maç 8-4’lük skorla bitti.

Yıldızlar FC takımında kalede Mert görev alırken genç kaleci yaptığı kritik kurtarışlarla iyi bir performans ortaya koydu. Savunmada Adil yerini hiç kaybetmedi ve çok iyi mücadele etti. Mehmet defansta rakip takımı çok zorladı ve maçta kilidi çözen isim oldu ilk golü attı. Eren oyunu geriden kurdu takımının yaptığı çoğu atağı o başlattı ve maçta talihsiz olarak karşı rakipten birinin sakatlanıp oyun kenarına geçtiğin de skora veya maça bakmadan kenara geçip rakip oyuncu ile ilgilendi böyle centilmen davranışından dolayı tebrik ederim. Hücumda Hakan takımının pas trafiğini kurdu ve maçı 2 golle tamamladı. Metin attığı çalımlarla çok iyiydi rakip takımı çok yordu maçı tek golle bitirdi ama attığı her gol pası 1 gol değerindeydi. Yusuf istediği pasları alınca skor bulmakta fazla zorlanmadı topa hakimdi korner den bulduğu şık golde alkışları da topladı.

Murat Telekom takımında kalede Fırat görev alırken çok kurtarış yaptı ve takımını ayakta tutmaya çalıştı ama yeterli olamadı. Savunmada Efraim iyi mücadele etti ama topu ileri çıkarmakta zorlandı. Fırat genelde geriden oyunu kurmak istedi hücuma destek de verdi golü kokladı tehlikeli kafa vuruşları yaptı ama golü bulamadı. Bayram kendini maça veremedi ve genelde en geride kalandı. Hücumda Öztekin istediği pasları alamayınca gol de bulamadı ve talihsiz olarak son 10 dakika kala sakatlandı ve saha kenarında maçı tamamladı. Fatih S. oynadığı futbolla genel olarak başarılıydı ama şansı kötü gitti ve gol bulamadı. Fatih K. Takımının gol silahı oldu ve takımının golünü de o attı çok iyi oynadı yabancı mevki de oynamasına rağmen hiç bozmadı ama takımına galibiyeti getiremedi.

Maçın adamı: Yusuf
Maçın gümüş adamı: Hakan
Maçın kalecisi: Mert
Maçın Defansı: Mehmet
Maçın ortasahası: Metin
Maçın forveti: Yusuf
Maçın centilmeni: Erenşah
Maçın Golü: Yusuf

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.