Yıldız Spor seriye bağladı

Kestel Gürsu konferansında gecenin maçı Enfess döner ile Yıldız Spor karşı karşıya geldi.Maçta ilk 10 dakika iki takımda tehlikeli ataklar yapsa da skor bulamadı.Yıldız Spor takımına yeni Semih dengeyi bozan isim oldu ve skoru 1-0 yaptı.Enfess döner gol pozisyonlarına girse de bir türlü bulamadı ve çok zorlandı.Yıldız Spor çok iyi savunma yaptı özellikle Yıldız Spor oyuncusu Hamza maçın başarılı isimlerindendi.İlk yarı da topa daha çok hakim olan taraf Yıldız Spor oldu rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi iyi pas trafiği kurdu.Enfess döner takımı ise genel olarak hücum ağırlıklı çıktığı için savunma da çok zorlandı ve kalecileri kaptan Ali bile takımını bir çok pozisyonda ipten aldı adeta.Yıldız Spor takımı bulduğu pozisyonları gole çevirince ilk yarı 4-2’lik bir skorla önde kapattı.

İkinci yarıda İki takımda kontrollü bir oyun sergiledi avantajlı olan takım Yıldız Spor oyunu daha çok yavaşlattı ve sürekli topun onlarda kalmasını sağladı. Enfess döner takımı ikinci yarıda daha istekli oyun oynadı özellik Tayfun çok koştu ve mücadele etti. Enfess döner kendi sahasında daha çok ataklar görmeye başlayınca savunmaya destek olarak Furkan’ı aldı.Yıldız Spor güzel ataklar yapsa da ikinci yarıda skor bulmakta sıkıntı yaşadı. Enfess döner savunmayı sağlama alınca topla daha çok oynamaya başladı ve Hücumda daha etkili ataklar yaptı.Yıldız Spor skor avantajın ile biraz rahat oynasa da Hücumda ve savunmada hataları arttı ve rakip takıma çok açıklar vermeye başladı. Enfess döner muhteşem bir geri dönüş yapıp farkı 1’e indirdi ama maçın bitimine 5 dakika kala şansız bir gol yedi ve skor 6-4 oldu.Son dakikalarda Enfess döner bir gol daha bularak skoru 6-5 yaptı ama yetersiz kaldı ve galibiyeti alan takım Yıldız Spor oldu.

Yıldız Spor takımında kalede Tufan görev alırken çok başarılı kalecilik yaptı ve topu oyuna soktu.Savunmada Burak sık sık ataklara destek verdi başarılı bir oyun sergiledi.Mahmut yerini kaybetmedi tam bir görev oldu.Hamza maçta çok iyiydi adeta savaştı geriden oyun kurdu maçın başarılı oyuncularındandı.Abdullah ilk yarıda biraz donuk bir oyun sergilese de ikinci yarıda çok kritik müdahalelerde bulundu.Hücumda Furkan takımın adeta beyni oldu tüm gol pozisyonlarına giren atakların alt yapısını hazırladı.Semih çok iyi oynadı attığı çalımlarla rakiplerini çok zorladı ve maçta 3 gol atmayı da başardı.Burak oyuna sonradan girmesine rağmen çabuk alıştı ve takımın galibiyet almasında büyük rol oynadı.

Enfess döner takımında kalede Ali görev alırken başarılı oynadı özellikle ikinci yarıda kritik kurtarışlar yaptı.Savunmada Hakan istediği oyunu sahaya yansıtamadı topu çıkarmakta zorlandı.Ozan iyi mücadele etti ama savunmada tek kalınca rakibi karşısında talihsizdi. Oğuz sürekli ataklara yardım etti ve gel git yaptı çok koştu ama istediği pasları atamadı.Hücumda Tayfun başarılı oynadı elinden geleni yaptı ve iyi paslar atarak takımının skor bulmasını sağladı ama yeterli olamadı.Halil her zaman ki oyunun biraz altında oynadı ve girdiği gol pozisyonlarını skora çeviremedi.Mehmet istediği pasları alamadı çok koştu ama yetersiz kaldı.

Maçın adamı: Hamza
Maçın gümüşadamı:Semih
Maçın kalecisi:Tufan
Maçın savunması:Hamza
Maçın ortasahası: Furkan
Maçın forveti: Semih
Maçın golü :Semih