Yıldırım Fc kayıplarda

Maça diriliş takımın başlama vuruşu ile başladı. Rakibe üstünlüğünü ilk dakikadan itibaren kabul ettirmeye çalışan diriliş takımı rakib kaleye ard arda etkili ataklar ile gol aradı. Yıldırım takımı ise savunmada rakibi bekleyip kontra atak ile gol arayışında başladı. Dakika 2’de Çoşkun gol perdesini açtı ve dirilişi öne geçirdi. Baskısına devam eden diriliş 7.dakikada Çoşkunun ayağından gelen gol ile farkı 2’ye çıkardı. Yıldırım takımı bu golden sonra biraz daha atak oynasada yaptığı cılız ataklarla kaleci Aliyi geçmeyi başaramadı. Diriliş uzaktan şutlar ile kaleye yoklamaya başladığı dakikalarda 10. dakikada Erkanın uzaktan attığı sert şut ile takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı. Yıldırım bir türlü istediği reaksiyonu veremeyince Diriliş farkı artırmak için Yıldırım kalesini abluka altına aldı ve ardarda tehlikeli pozisyonlar yakaladı. 16.dakikada 6 pasın içinden Yasin yaptığı şık vuruşla durumu 4-0’a getitdi. Bu golden 2 dakika sonra ise Çoşkun bir kez daha sahneye çıkarak ilk yarının skorunu 5-0 tayin etti.
2.yarıya Yıldırım takımı farkı kapatmak için baskılı başlasada defanstta açıklar verdi. Diriliş takimıda bunu çok iyi değerlendirerek Çoskun ile ard arda 2 gol buldu ve durumu 7-0’a getirdi. 35.dakikada Kadir takımı adına ilk golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda oyundan iyice düşen Yıldırım takımı kalesinde bolca pozidyon verdi Diriliş takımı girdiği pozisyonları çok iyi değerlendirerek farka gitti ve maç 14-2 Diriliş takımının lehine sonuçlandı.
Diriliş
Maça çok iyi başlayan takım tam bir takım görünümündeydi. Takımdaki herkes görev adamıydı ve bütün oyuncular görevlerini layiğiyle yerine getirdiler. Kalede Ali mükemmel bir maç çıkardı. Maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendiren Ali takım arkadaşlarına fazlasıyla güven verdi. Savunmada Cemil, Hikmet ve Hüseyin 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lü birbirlerinin kademelerine çok iyi girdi. Cemil defanstta çakılıydı ve takım arkadaşlarının hatasını çok iyi telafi etti. Hikmet savunmada yaptığı kritik müdaheleler ile dikkat çekerken maçın son dakikalarda ileri çıkarak 3 gol ile skora katkı sağladı. Hüseyin oyunu defansttan kuran isimdi ve takımını savunmadan çok iyi çıkardı.
Ortasahada Çoşkun ve Erkan ikilisi görev aldı. Aralarındaki uyum çok iyi olan 2’li ınıesta ile xavi gibiydiler. Erkan hücumları yonlendiren isimdi ve takım arkadaşlarına attığı kritik paslar ile farkın açılmasını sağladı. Çoşkun ise takımının en dikkat çeken ismiydi. Tekniği ile göz dolduran Çoşkun uzaktan attığı şutlar ile maça damgasını vurdu. Forvette Yasin takım arkadaşlarına maç boyu boş alanlar yarattı. 2.yarıda yerini Musaya bıraktı. Musa girdiği dakikadan sonra savunmada yaptığı müdahaleler ile skoru tutan isimlerdendi. Sonraki maçlarda Diriliş takımına başarılar dileriz.
Yıldırım
Maça savunma ağırlıklı çıkmaları kalelerinde bolca pozisyon vermelerine neden oldu. İstediği reaksiyonu bir türlü yapamayan Yıldırım farklı engel olamadı. Kalede Ali kalesinde 14 gol görsede bir o kadarda gol pozisyonu çıkardı ve takımının kurbanı oldu. Savunmada Emre, Kadir ve Bünyamin 3’lüsü görev aldı. İlk yarı zaman zaman iyi savunma yapsalarda fark açılınca oyundan düştüler Emre savunmada çakılı oynasada genelde yalnız kaldı. Kadir genel olarak savunmada oynasada zaman zaman ileriye çıktı ve geri dönmede sıkıntı yaşadı. Bünyamin rakibine birde girerek rahat geçildi. Ortasahada İbrahim ve Ercan ikilisi maç boyunca istedikleri uyumu sağlayamadılar. İbrahim hücumda çok etkisizdi fakat savunmasına çoğu pozisyonunda yardım etti. Ercan hücuma topu taşısada çoğu pozisyonda pas vericek bir arkadaşını bulamadı. Forvette Yusuf rakip savunmanın arasında kayboldu ve istediği topları alamadı. Sonraki maçlarda Yıldırım takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Çoşkun
Maçın Kalecisi:Ali (Diriliş)
Maçın Defansı:Hikmet
Maçın Ortasahası:Çoşkun
Maçın Forveti:Yasin
Maçın Golü:Çoşkun

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.