Yıldırım Fc galibiyetle başladı

Kestel Gürsu konferansında Yıldırım FC ile Karsspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikaları iki takımda tedbiri elden düşürmese de kilidi açan Yıldırım FC oldu ve golü buldu. Golden hemen sonra Vural’ın şık gol ile Karsspor durumu berabere getirdi. Yıldırım FC yaptığı paslarla ileri rahat çıkıyordu ve iyi mücadele eden ekipti. Karsspor ileri çok kişi çıkıp skor arıyorken savunmada verdiği açıklar yüzünden rakibin işini kolaylaştırıyordu. Yıldırım FC bulduğu gollerle ilk yarıyı avantajlı kapattı ve skoru 7-1’e getirdi.

İkinci yarıda Yıldırım FC takımından Alican takımının adet yıldızı oldu ve maçta attığı 9 golle takımını sırtladı. Karsspor atağa çıkmakta zorlanmaya başlayınca top kayıpları arttı ve hatalı goller yedi. Yıldırım Fc takımı geride verdiği açıklar arttı ve Karsspor takımı skor bulmayı başardı ama farkı kapatamadı ve maç 13-5 lik skorla maçı kazanan takım Yıldırım FC oldu. Maç genel olarak çok centilmence geçti iki takımda izlenmeye değer bir maç ortaya koydu.

Yıldırım FC takımında kalede İbrahim görev alırken rahat bir çıkardı diye biliriz oyuna topu hızlı sokması takımına büyük avantaj sağladı. Savunmada İdris çok iyi müdahalelerde bulundu. Mahmut ilk maçı olmasına rağmen takım içinde uyumlu şekilde oynamayı başardı ve iyi mücadele etti. Emre biraz zamandan sonra sahalara yine giriş yaptı ve yine şaşırtmadı çok iyi oynadı hem geri de oyun kurarken hem de ilerde golü buldu. Hücumda Burak uzaktan vurduğu şutlarla skor buldu ve 2 golle maçı tamamladı. Yusuf ilk yarı pas trafiğini yapsa da ikinci yarı kondisyon eksikliği olduğu için oyundan biraz düştü. Alican maçta şov yaptı attığı çalımlarla ve bulduğu gollerle maçın en iyisiydi.

Karsspor da kalede Candaş görev alırken yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutmak istedi ama başarılı olamadı. Savunmada Fırat ilk yarıda iyi bir performans gösterse de ikinci yarı yerine Ufuk oyuna dahil oldu. Ufuk sonradan girip takımı adına 1 gol buldu. Cantürk savunmada yine elinden geleni yaptı ve geriden iyi top çıkardı. Mami her zaman ki istekli hali olmasa da çok koştu ve ikinci yarı o da oyundan düştü. Hücumda İlyas istediği pas trafiği yapmadı ve takımını ileri çıkarmakta zorluk yaşadı. Vural çok iyi mücadele etti maçta 3 gol atmayı başardı ama takımına puan getiremedi. Çağdaş maçta istediği pasları alamayınca pozisyona girmekte zorluk çekti ve tek golle maçı bitirdi.

Maçın adamı: Alican
Maçın gümüşadamı: Vural
Maçın kalecisi: İbrahim
Maçın defansı: Mahmut
Maçın ortasahası: Burak
Maçın forveti: Alican

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.