Yıldırım Fc Galibiyetle Başladı!

Cesse Yıldırım konferansı kapanış sezonu açılış maçında Yıldırım F.C. ile Karyağmaz F.C. takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı başa baş giden maçta ikinci yarı Yıldırım F.C. tecrübesi ile maçtan 9-2 lik bir galibiyetle ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Yıldırım F.C. takımı ilk yarısı başa baş giderken kaleci Onurcanın çıkardığı iki net gol çıkarması ve Tayfunun ikinci yarı maça ağırlığını koyup üst üste goller atması orta sahada Mücahitin hem ofansif hem defansif olarak çok iyi maç çıkarması Yıldırım F.C. ye farklı skor avantajı ile galibiyeti getirmiştir.
Kaybetme Faktörleri:
Karyağmaz F.C. ligimize yeni katılan ve yeni kurulan bir takım çok iyi futbolcuları olmasına rağmen birlikte oynamadıkları için ve kalecileri olmadığından böyle bir mağlubiyet aldılar sonraki maçlarında tecrübe kazanarak çok can yakacak oyunculara sahip bir takım.
Öne Çıkan İsimler :
Yıldırım F.C. takımından Tayfun Aybey attığı gollerle takımının gol sorunu olmadığını gösterdi ve mücadelenin en iyi oyuncusu oldu. Mücahit orta sahada hem defansa yardımı hemde hücuma çıkarken yaptığı katkı ile takımının farklı galip gelmesinde etkili oldu. Kalede Onurcan maç berabere giderken çıkardığı yüzde yüzlük pozisyonlarla takımını ayakta tutan isim oldu.
Karyağmaz F.C. de Seyit Ömer çok genç olmasına rağmen çok iyi top oynadı defansta bir çok top kesti ilk yarı neredeyse geçit vermedi diyebiliriz. İlerleyen maçlarda bir çok oyuncuyu durdurabilecek potansiyele sahip.
Maçın Adamı : Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Mücahit
Maçın Defansı :Seyit Ömer
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi: Onurcan