Yeşil Bursa’nın Çıkışı Durdurulamıyor!

Günün son maçındaYeşil Bursa takımı ile Green Crocodiles takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça temkinli bir başlangıç yaparken maçta uzun süre eşitlik bozulmadı. Daha baskılı bir oyun sergileyen Yeşil Bursa takımı ilk yarının ortalarında golü bulmayı başardı ve ilk yarıyı 1-0 skor ile Yeşil Bursa takımı önde tamamladı. 2.yarının başında Yeşil Bursa takımı art arda bulduğu goller ile farkı açmayı başarırken Green Crocodiles takımı ise bir türlü sonuca gidemezken farkın açılmasından dolayı rakibin rehavete kapılması ile farkı azaltmayı başarsa da maçı Yeşil Bursa takımı 6-3 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça büyük bir baskı kurarak başlayan Yeşil Bursa takımı girdiği gol pozisyonlarından eli boş dönse de ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında bulduğu goller ile farkı açmayı başaran ekip kalan dakikalarda rahat bir oyun sergileyerek maçı net bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Ömer takımın en büyük ismi olurken tecrübesi ile takım arkadaşlarını yönlendirirken kurtarışlarıyla da takımının rahat bir oyun sergilemesini sağlayan kişiydi. Savunmada neredeyse hiç açık vermeyen ekipte Dayı müdahaleleri ile dikkat çekti. Mükemmel bir oyun sergileyen Dayı tatlı sert oyunu ile rakibi yıldırırken zaman zaman hücuma da katkı yaparak takım arkadaşlarına yardım etti. İleride topu çok iyi çeviren ekipte İlkay takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşüyle kilidi açan isimdi. Yusuf ise maç boyunca golü kovalarken 2.yarı bulduğu goller ile farkın açılmasını sağladı. Sahanın yıldızlarından olan Fatih bitiriciliği ile fark yaratırken attığı goller ile takımını taşıyan isimdi. Çok iyi pozisyon alan Fatih takım arkadaşlarına yarattığı pozisyonlar ile alanlar açarken oldukça efektifti. İlk dakikadan itibaren baskılı bir oyun sergileyen Yeşil Bursa takımı maçı net bir skor ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibin baskısı ile başlayan Green Crocodiles takımı savunmadan çıkmakta zorlanırken bir türlü etkili ataklar geliştiremediler ve ilk yarıyı 1-0 geride tamamladılar. 2.yarı risk alarak başlayan ekip savunmada açıklar verince kalesinde goller görerek oyundan düştüler ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Furkan kalesinde çok fazla tehlikeli pozisyon görürken bir çok kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Sinan savunmada çakılı kalan isimdi. Zaman zaman yalnız kalan Sinan savunmayı toparlamaya çalışsa da yorularak oyundan kopunca savunma dağıldı. İleride topu tutmakta çok zorlanan ekipte Oğuzhan takımının atak varyasyonlarını çeşitlendirmeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Forvette görev alan Yunus ise istediği toplar ile buluşamasa da girdiği gol pozisyonlarını da iyi bir şekilde değerlendiremedi. İlk dakikadan itibaren rakibin baskısını hisseden ekip bu baskıyı bir türlü savuşturamayınca yenildiler.

Maçın Adamı:Dayı
Maçın Gümüş Adamı:Fatih
Maçın Golü:Yusuf
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Dayı
Maçın Orta sahası:İlkay
Maçın Forveti:Fatih
Maçın Centilmeni:Ersal