Yeşil Bursa Zorlu Gruptan Çıkmayı Başardı

Günün ilk maçında Liverpool Fk ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikada daha baskılı olan Liverpool takımı Emracan ile açılışı yaparken 7.dakikada Behçet skoru eşitledi. 1 dakika sonra Emrecan tekrar sahneye çıkarak Liverpool’u öne geçirse de ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarının başında Yeşil Bursa takımı öne geçti ve uzun bir süre maçı önde götürdü. 38.dakikada skora tekrar eşitlik gelse de Liverpool takımına farklı galibiyet gerektiği için rakip kaleye bastırmaya çalıştı fakat Yeşil Bursa takımı art arda goller ile maçı koparırken maç 6-3 Yeşil Bursa takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kazanma Faktörleri
Maça ısınamadan geriye düşen Yeşil Bursa takımı hemen oyuna girerek skoru eşitledi. Tekrar geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile sonuçlandırmayı başaran ekip 2.yarının başında hemen öne geçti. Yeşil Bursa takımı skor tekrar eşitlense de çok iyi bir oyun ortaya koyarak maçı kopardı. Kalede görev alan Ömer çok iyi bir performans ortaya koyarken refleksleri ve kurtarışları ile takımını galibiyete taşıdı. Savunmada görev alan Mesut savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca bir çok tehlikeli atağı kesen Mesut çok iyi bir mücadele sergilerken ileride görev alan Behçet ve Ahmet’in uyumları çok iyiydi. Ahmet takımının ataklarını şekillendiriyordu. Oyun görüşü ile fark yaratan Ahmet çok klas paslar attı. Behçet bitiriciliği ve tekniği ile göz doldururken takımına galibiyeti getiren isimdi. Rakibi yıldıran Behçet performansı ile alkış topladı. Takım olarak oyundan düşmeyen ekip üst tura çıkmayı başardı.

 

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan Liverpool Fk Emrecan ile erken bir dakikada öne geçse de skoru koruyamadı. Fakat tekrar öne geçmeyi başaran ekip bir türlü farkı açacak golü bulamayınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarının başında geriye düşen ekip uzun bir süre beraberlik için uğraştı. Beraberliği’de elde eden ekip galibiyet için bastırdığı dakikalarda kalesinde golü görünce oyundan düştü ve maçı 6-3 kaybetti. Kalede görev alan Yunus bugün beklenen performansı gösteremezken bugün gününde değildi. Savunmada çok kopuk bir görüntü çizen ekipte Emre Ç. takımının savunmasını maç boyunca toparlamaya çalışırken takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Şahin takımını yönlendiren isimdi. Fakat zaman zaman hatalar yaptı. Emrecan ise takımının yıldızıyken takımını 2 kez öne geçirmeyi başardı. Tekniği ve uzaktan şutları ile parmak ısırtan Emrecan takımı için herşeyi yaparken takım arkadaşlarından beklediği yardımı alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Emrecan
Maçın Golü:Behçet
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Savunması:Mesut
Maçın Orta sahası:Behçet
Maçın Forveti:Ahmet
Maçın Centilmeni:Behçet