Yeşil Bursa Takımı Seriye Bağladı!

Günün ilk maçında Green Boys ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Maça Yeşil Bursa takımı adeta 1-0 önde başlarken ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olan Green Boys takımı skoru eşitlemeyi başardı ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıda Yeşil Bursa takımı gol İle başlarken ilerleyen dakikalarda Yeşil Bursa takımı beraberlik için bastırırken risk aldığı dakikalarda Yeşil Bursa takımı farkı 2’ye çıkarmayı başarırken oyuna sonradan giren Oktay farkı 1’e indirmeyi başarırken son dakikalar kıran kırana bir mücadele ortaya konurken Yeşil Bursa takımı skoru korumayı başardı ve maçı Yeşil Bursa takımı 3-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta golle başlayan Yeşil Bursa takımı ilk yarı skoru korumayı başaramazken ilk yarı beraberlik ile geçildi. 2.yarıya da golle başlayan ekip farkı açmayı başardı ve skoru koruyarak maçı kazandı. Kalede görev alan Ömer kusursuz bir maç çıkarırken yaptığı kritik kurtarışlar İle takımının geriye düşmesine izin vermedi. Kalesinden takımını çok iyi yöneten Ömer maçın yıldızıydı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Ufuk savunmada çakılı kalan isimdi. Savunmayı maç boyunca terk etmeyen Ufuk rakibin çoğu atağını kesti. İleride topu çok iyi çeviren takımda İlkay takımının ataklarını çok iyi yönetti. Takım arkadaşlarını maç boyunca besleyen İlkay oyun görüşü İle fark yarattı. Burak ise ileri uçta çok iyi pozisyon alırken takım arkadaşlarına boş alanlar bırakarak takımının rahat bir oyun sergilemesini sağladı. İlk yarı ve 2.yarının başlarında buldukları goller ile öne geçmeyi başaran ekip maç içerisinde geriye düşmeyerek maçı zor da olsa kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde gol görerek başlayan Green Boys takımı ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olmayı başarırken ilk yarının son bölümlerinde beraberlik golünü bularak ilk yarıyı beraberlik ile kapattı. 2.yarının başında bir kez daha geriye düşen ekip ilerleyen dakikalarda ilk defa 2 fark İle geriye düşen ekip maçın son anlarında farkı 1’e indirmeyi başarsa da kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mert takımın 2 kalecisinin de yokluğunda kalede görev alırken kalede hiç sırıtmadı. Bir çok kurtarışa imza atan Mert iyi bir maç çıkarsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk dakikalarda oyundan düşen ekipte Hasan savunmada kritik müdahalelerde bulunurken savunmayı toparlamaya çalışan kişiydi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Kadir topu ayağında çok fazla tutarken yaptığı top kayıpları takımını zor durumda Bıraktı. Muhammed takımının dinamosu gibiydi. Çok hırslı olan Muhammed elinden geleni yapsa da Performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Oyuna sonradan giren Oktay ise oyuna girdikten sonra takımını hareketlendirirken farkı 1’e indirmeyi başarsa da son dakikada 4’e 1 hücum ederken ayağına gelen topu güzel bir şekilde kontrol edemeyince beraberlik şansını değerlendiremedi. İlk dakikalarda yediği goller ile geriye düşen ekip bir türlü öne geçemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ömer
Maçın Gümüş Adamı:İlkay
Maçın Golü:Mesut
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Ufuk
Maçın Orta sahası:İlkay
Maçın Forveti:Burak
Maçın Centilmeni:Mert