Yeşil Bursa Son Dakikada Galibiyetten Oldu…

Gecenin maçında ligin yeni ekibi Yeşil Bursa takımı ile Paris Sg Germain Fsm takımları karşı karşıya geldi. Her iki ekip de oyuna kontrollü bir oyunla başlasa da ilk bölümlerde Yeşil Bursa takımı daha çok bocalayan bir görüntü sergiledi, Paris Sg takımı ise daha atak bir futbolla pozisyonlara giren taraftı. İlk golü bulan taraf olmalarına rağmen skor avantajını koruyamayan Paris Sg takımı ilk yarının sonlarında yedikleri şok gollerle devreye 3 2 geride girdiler. 2. yarının başında fark 2 ye çıkmasına rağmen çabuk toparlanan ekip skora dengeyi getirmesini bildi. Son dakikaya 5 4 yenik giren ekip Mertcan’ın kornerden attığı nefis golle 1 puanı son dakikada kurtardı ve 2. maçın ardından puanını 4 e çıkardı.
Yeşil Bursa Takımı ligde çıktığı ilk maçta başlarda bocalasa da özellikle 2. yarıda çok net pozisyonlar buldu. Özellikle 4 2 öndeyken farkı daha da açabilirlerdi, zira rakip oyundan iyice düşmüştü fakat bu fırsatları değerlendiremeyen ekip son dakikada yediği golle 1 puanı razı oldu, ama lige puanla başlamak yine de iyi bir başlangıçtı diyebiliriz. Maçın başlarında savunmada verdikleri büyük boşluklara rağmen devreyi3 2 önde tamamlamaları büyük bir başarıydı. Özellikle savunmanın arkasına çok adam kaçıran ekip kalecini Hakan’ın başarılı performansıyla bu pozisyonların genelinde kalelerini gole kapattılar. Genç Mücahit attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken kanattan çok iyi bindirmeler yaptı, takımın en hareketli oyuncusuydu. Aykut orta alanda tecrübesiyle takımını çok iyi yönlendirirken attığı 2 golle de özellikle 2. attığı jeneriklik golle takımını ayağa kaldırdı, gecenin en etkili isimlerindendi.
Paris Sg Germain Fsm takımı ise maça çok iştahlı başlamasına ve golü de erken bulmasına rağmen kaçırdıkları net pozisyonlarla adeta saç baş yoldurdular. İlk yarıyı 3 2 geride tamamlamalarına karşın en az 5 6 net pozisyonu değerlendiremeyen ekip savunmanın arkasına iyi sarkmasına karşın karşı karşıya pozisyonlardan dahil sonuç almakta zorlandı. 2. yarının başında yedikleri golle oyundan düşmelerine rağmen Uğur’la 2 dakikaya 2 gol sığdıran ekip maça yeniden ortak olurken son dakikada gelen beraberlik golüyle hayata tutundu ve bu zorlu maçtan 1 puanı koparmasını bildi. Kaçırdıklarını atsalar farka koşabilirlerdi fakat buna rağmen geriden gelip maça tutunmaları büyük başarıydı diyebiliriz. Özellikle son 5 dakikada istekli ataklar yapmalarına rağmen çok net fırsatlardan sonuç alamayan ekip Mertcan’ın kornerden direk vuruşla attığı golle maça tutundu. Uğur attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olmasına ve alınan beraberlikte büyük rol oynamasına rağmen çok net fırsatları değerlendiremedi, bu maçtan ders çıkarcaktır diye düşünüyorum. Caner orta alanda çok koşup iyi mücadele ederken Uğur’a çok pozisyon hazırladı, Mertcan orta alanda takımın en etkili silahı olurken attığı 2 golle alınan beraberlikte büyük rol oynadı, son golü görülmeye değerdi. Kaleci Oğuzhan da birçok net kurtarışlarıyla özellikle yenik oldukları dakikalarda takımını ayakta tutan isim oldu.
Maçın Adamı: Mücahit
Maçın Gümüş Adamı: Mertcan
Maçın Kalecisi: Hakan
Maçın Defansı: Mücahit
Maçın Ortasahası: Mertcan
Maçın Forveti: Uğur
Maçın Golü: Aykut
Maçın Centilmeni: Oğuzhan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.