Yeşil Bursa Moral Depoladı!

Günün tek maçında ligin yeni ekiplerinden Karkay 2345 ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda 2 takımda kontrollü oynarken ilk golü bulan Yeşil Bursa takımı golü bulduktan sonra maça ağırlığını koydu ve art arda goller ile farka giderek maçı 10-3 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça kontrollü başlayan Yeşil Bursa takımı kalesini gole kapatınca aradığı golü bulması geç olmadı ve maça üstünlüğünü koyarak art arda goller ile ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarıda rakibinin baskısını iyi atlatan ekip rakibinin oyundan düşmesi ile rahat pozisyonlar bularak maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Ömer yaptığı kurtarışlar ile takımının oyundan düşmemesini engelledi. Refleksleri çok iyi olan Ömer takımının en iyi oyuncularındandı. Savunma kurgusu çok iyi olan ekipte savunma da görev alan Şaban maç boyunca savunmadan ayrılmadı, ve takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride topu fazla ayağında tutmayan ekip tek paslar ile rakibi açmaya çalıştı ve bunda da oldukça başarılıydı. İleri uçta görev alan Yasin ile Serkan sahanın en iyi oyuncularıydı. Uyumları çok iyi olan 2’liden Yasin hem savunma da hem hücum da çok fazla efor sarf ederek sahada basılmadık yer bırakmadı. Serkan ise forvette görev aldığı maçta bitiriciliği ve fırsatçılığı ile alkış alırken Yeşil Bursa takımı ilk dakikadan son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmayarak maçı farklı kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
İlk maçları olduğu için rakibi biraz tartmak için savunma da başlayan ekip kalelerinde golü görene kadar bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremeyince kalelerinde golü gördü ve oyundan düşerek art arda goller görerek farklı mağlup oldular. Kaleleri değişken olan takımın en zayıf yönü de kalesiydi, kalede refleksleri iyi bir olmayınca gelen çoğu şut gol oldu, eğer kalede iyi bir kaleci olsaydı kafa kafaya gidecek bir maçtı. Savunması iyi olan ekip rakibi ceza sahasına sokmasa da uzaktan şutlara engel olamadı. Savunma da görev alan Çağatay yaptığı erken girişler ile arkasında çok fazla alan bırakırken Orta saha da görev alan Faruk ise çok fazla topları ezdi. Bu da takımının oyununu yavaşlattı. Forvette görev alan Murat ise bir çok gol pozisyonuna girse de bunlarda becerikli olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İlk maçları olmalarına rağmen oldukça iyi bir performans sergileyen takım sonraki maçlardaki sabit bir kaleci bulabilirler ise oldukça tehlikeli bir takım olurlar.
Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Yasin
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Şaban
Maçın Ortasahası:Yasin
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü:Yasin
Maçın Centilmeni:Umut