Yeşil Bursa Durdurulamıyor!

Ligde çıktığı 3 maçı da kazanan Yeşil Bursa ile Vurguncular takımları karşı karşıya gelirken maça 2 takımda baskılı başlasa da açılışı yapan taraf Vurguncular takımıydı. İlk yarının son dakikalarına doğru baskısını arttıran Yeşil Bursa takımı beraberlik golünü bulurken ilk yarı 1-1 eşitlik ile sonuçlanırken 2.yarı Vurguncular takımı tekrar öne geçse de bir türlü skoru korumayı başaramadılar ve Yeşil Bursa takımı Baskısını arttırdı ve art arda bulduğu goller ile öne geçmeyi başardı. Maçın son anları nefes keserken maçta başka gol olmayınca maçı 3-2 Yeşil Bursa takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça rakibi tartarak başlayan Yeşil Bursa takımı maçta 2 kez geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmadı ve maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Kalede görev alan Ömer takımın en büyük oyuncusu olurken tecrübesi ile takımına seviye atlatıyordu. Refleksleri ile dikkat çeken Ömer takımını maç boyunca kalesinden yönlendirerek oyuna da katkı yaptı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Mesut savunmada çakılı kalan isimdi. Takım arkadaşlarının kademelerine çok iyi giren Mesut müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. Maçta ki 3 golünü de farklı oyunculardan bulan Yeşil Bursa takımında Burak hem savunmada hemde hücumda basmadık yer bırakmazken oyun görüşü ile fark yarattı. İlkay ise uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken pas alışverişini çok iyi yaptı. Takımının galibiyet golüne imza atan Yusuf maç boyunca takım arkadaşlarına pozisyonlar hazırlarken attığı gol ile takımını galibiyete taşıdı. Maçta 2 kez geriye düşse de galibiyete ulaşan Yeşil Bursa takımı ligde 4’te 4 yaparak galibiyet serisini sürdürdü.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan Vurguncular takımı öne geçmeyi başarırken ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı bir kez daha öne geçmeyi başaran ekip skoru bir türlü korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Orhan kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da takım arkadaşları oyundan düşünce yapacak fazla bir şeyi yoktu.  Savunmada uyumlu olsalar da rehavete kapılan ekipte Engin savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada takımını ayakta tutmaya çalışan Engin elinden geleni yapsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride oldukça efektif olan ekip bir çok gol pozisyonunu değerlendiremezken Enes enerjisi ile takımın dinamosu gibiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Enes performansı ile büyük beğeni toplarken Abdullah orta sahada takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile Kilidi açan isimlerdendi. İleri uçta görev alan Serdar takımının en efektif ismiydi. Gole çok yakın olan Serdar maç boyunca golü kovalarken girdiği pozisyonlarda kaleci Ömer’i geçmekte çok zorlandı. Maçta 2 kez öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Yusuf
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Golü:Serdar
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Mesut
Maçın Orta sahası:İlkay
Maçın Forveti:Yusuf
Maçın Centilmeni:Ergün