Yeşil Bursa Dolu Dizgin!

Cese halısaha ligi açılış liginde Terminal takımı ile ligin yeni ekiplerinden Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Maçın çekişmeli geçeceğini beklerken Terminal takımı Yeşil Bursa takımının genç oyuncuları karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamayınca maçı 7-4 Yeşil Bursa takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan Yeşil Bursa takımı maçın ilk dakikalarında öne geçmeyi başardı. Ve son dakikaya kadar üstünlüğünü korudu. Maçın son anlarında rehavete kapılıp oyundan düşseler maçı kazanmasını bilen ekipte Kalede Ömer görev aldı. Takımın en büyüğü olan ömer maç boyunca takımını tecrübesi ile yönlendirdi ve takımını oyunun içinde tuttu. Savunmada adete duvar ören Mustafa takımın açıklarını kapatarak takımını rahatlattık. İleri uçta görev alan Süha ve Yunus 2’lisi çok iyi bir maç çıkardılar Süha takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile bitirici paslar attı. Yunus ise tam bir forvetti ve yakaladığı pozisyonları çok iyi değerlendirerek takımına galibiyeti getiren isimdi. Sonraki maçlarda Yeşil Bursa takımına başarılar dileriz.
Kaybetme Faktörleri
Rakibin üstünlüğünü kabul ederek maça başlamaları Terminal takımına faturası ağır oldu. Rakibin genç ve hızlı oyuncuları karşısında biraz hantal kalan ekip kalelerinde art arda kalelerinde gördüğü goller ile farklı geriye düşse de 2.yarı maça tutulsalardı bitirici vuruşu yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalelerinde Osmanın görev aldığı ekipte Osman hatalı bir gol yemese de 6 pasın içindeki pozisyonlarda refleksleri ağır kaldı. Savunmada Rami topu çok fazla ayağında tutarak takımının hızlı ataklarını engelledi ve rakibin önde baskı kurmasına neden oldu. Takımın en etkili isimlerinden olan Şenol ve Murat iyi maç çıkarsalardı takım arkadaşlarından bekledikleri reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Forvette görev alan Serkan A. ise takımının en büyük hayal kırıklığıydı. Çoğu pozisyonu harcayan isim takımını oyundan düşürdü. Sonraki maçlarda Terminal takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Yunus
Maçın Gümüş Adamı:Süha
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Mustafa
Maçın Ortasahası:Süha
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü:Yunus
Maçın Centilmeni:Rami