Yeşil Bursa B Grubunu Karıştırdı!

Master Cup B grubu 2. hafta ilk maçında Palermo ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken lig lideri Palermo Yeşil Bursa’ya 5 2 lik skorla yenilerek gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.
Grubun ilk maçında Yeşil Bursa Atmosfer Medya ya farklı mağlup olurken bugünkü galibiyetle gruptan çıkma şansını son maça bırakırken ilk maçta Liverpool u 3 1 lik skorla geçen Palermo da hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyetle önemli fırsat tepti ve Onlar da gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Kuraların ardından ölüm grubu ünvanını alan grup beklendiği gibi kıran kırana geçerken bugünkü Liverpool – Atmosfer Medya maçının sonucuna göre grup iyice şekillenecek.
Yeşil Bursa tabi revize edilmiş bir kadro ile sahaya çıkarken son vuruşlarda düşük yüzdeyle oynamasına rağmen sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Düşük yüzde derken, çok net pozisyonları cömertçe harcadılar ve kaçırdıkları gollerin sadece bir kısmını daha gole çevirmiş olsalardı rakiplerine tarihi bir skor yaşatabilirlerdi. Bu tür süpriz kadroları çok seven kaptan Ömer ve Behçet ikilisi bugün yine farklı bir kadro ile sahadan farklı bir skorla ayrılırken geçen sezon da Diriliş forması ile bu süprizi geçen sezonun formda ekibi Haddini Bilbao ya yapmışlardı ve sahadan 5 1 lik skorla galip ayrılmışlardı. Genel anlamda oyuna hakim olan ekip etkili ataklarla rakip kaleyi zorlarken net de pozisyonlar buldular, skor üretmekte zorlanmadılar. Kaleci Ömer kurtarışlarıyla kalesinde güven verirken Behçet hem savunmada hem hücum hattında çok istekliydi, oldukça iyi bir maç çıkardı. Serdar attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken diğer goller de Ufuk Burak ve Behçet’ten geldi.
Palermo takımı maça iyi başlasa da üretkenlik anlamında istediklerini sahaya yansıtamadılar. Özellikle orta alanda Furkan ve Hüseyin le iyi mücadele eden ekip skor olarak geriye düşmelerine karşın buldukları net pozisyonlardan sonuç alamadılar maça tutunamadılar. Kalelerinde çok fazla pozisyon vermeleri mağlubiyette en büyük etken olurken eksik oyuncuların yokluğunu doldursalar da uyum anlamında istenilen oyunu sergileyemediler. Tabi rakibin de revizyonlu kadrosu göz önüne alınacak olursa bu kaçırılan pozisyonlar maç sonunda çok arandı.
Maçın Adamı: Serdar
Maçın Gümüş Adamı: Behçet
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Behçet
Maçın Ortasahası: Serdar
Maçın Forveti: Burak
Maçın Centilmeni: Hüseyin
Maçın Golü: Serdar