Yeninesil’in Ayak Sesleri…

Maçın Adamı:Fuat
Maçın Golü:İsa
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Defansı:Hasan
Maçın Ortasahası:Melih
Maçın Forveti:Fuat
Maçın Centilmeni:Emre
Maçtan notlar ve takım değerlendirmeleri:
Maç Yeni nesil takımının vuruşu ile başladı. Maçı rakip sahaya yığmaya çalışan Yeni nesil takımı uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalıştı. Dağlılar takımı ise kontra ataklar ile pozisyonlar bulmaya çalıştı. 3.dakikada Fuat gol perdesini açtı ve Yeni nesili öne geçirdi. Bu golden sonra skoru korumaya yönelik oynayan Yeni nesil kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü. Fakat dağlılar takımı girdiği pozisyonlarda bir türlü Emreyi geçemedi gol bulamadıkca gerilen Dağlılar takımı kendileri arasında tartışmalar yaşadı. Nitekim 20.dakikada savunmada riskli bir şekilde çalım denemesi yaparken İsanın kaybettiği topta Eşref, İsanın hatasını affetmeyerek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca ilk yarı Yeni nesilin lehine 2-0 sonuçlandı.
2.yarıya 2 takımda kontrollü başladı. Dağlılar takımı Melihin uzaktan denediği şutlarda etkili olmaya çalışsada bu etkili vuruşların hepsi Emre tarafından savuşturuluyordu. Yeni nesil takimı ise paslar ile rakip kaleyr giderek etkili olmaya çalıştı nitekim rakibin bir kaç dakika oyundan düşmesi ile 32 ve 33. Dakikalarda Eşrefin attığı gollerle skoru 4-0 a getirerek rahatladılar. Bu dakikadan sonra rolantide geçen maçta 39.dakikada kontra atakta çok güzel bir arapası ile İsa kaleciyle karşı karşıya kaldı ve kaleciyide geçerek topu boş aglara yuvarladı. Kalan dakikalarda 2 takımda girdiği pozisyonlardan eli boş dönünce maçın skoru 4-1 Yeni nesilin aleyhine sonuçlandı.
Yeni nesil
İlk defa beraber oynayan takım buna rağmen oldukça uyumluydular bunun en büyük nedenids defansttaki oyuncularının oldukça olgun bir oyun oynamaları ve oyunu çok iyi yönetmeleri oldu. Kalede Emre mükemmel bir maç çıkardı refleksleri çok iyi olan başarılı eldivenin yediği 1 golde nazar boncuğu olsun Defanstta Sedat, Volkan, Hasan üçlüsü çok iyi mać çıkardılar ve rakibi kalelerine fazla yaklaştırmadılar. Sedat maç boyunca savunmada çakılı kaldı ve takımını arkadan çok iyi yönetti. Volkan bazı pozisyonlarda hücuma çıksada o da genelde savunmadaydı ve iyi bir maç çıkardı. Hasan defanstta oynamasına ragmen ileriye çok iyi destek verdi rakip hücumlarını da çok iyi kesti. Ortasahada Şevki ve Eşref ikilisi oldukça uyumluydular Şevki maç boyunca en çok gol pozisyonu yakalayan oyunculardan olmasına ragmen golle buluşamadı ama çok iyi bir mücadele sergiledi. Eşref hem hücumda hem de savunmada oldukça etkiliydi 2 dakikada attığı goller ile maçı koparan isim oldu. Forvette Fuat gol perdesini açan oyuncuydu topu ayağında iyi tutan oyuncu 2 golle galibiyetin mimarlarından oldu. Sonraki maclarda Yeni nesil takımına başarilar dileriz.
Dağlılar
Oldukça genç bir kadroya sahip olan takım bunun dezavantajını sahada hisseti karşı takımın tecrübesi karşısında maçı kendi yarısahasında kabul eden ekip kendi oyununu tam olarak sahaya yansıtamadı.
Kalede Mehmet 4 gol yesede bir çok pozisyonda kalesini gole kapattı ve maçın farklı bir skorla bitmemesini sagladı. Defanstta Erhan, Mitat ve Emre üçlüsü maçın genelinde iyi performans gösterdiler. Genel olarak maçın tamamında defanstta çakılı kalan üçlü ilerleyen maçlarda hücumada etki ederlerse çok korkutucu bir savunma üçlüsü olucaklardır. Ortasahada Melih ve İsa ikilisi savunmada etkili olsalarda hücumda beklenen verimi veremediler İsa çoğu pozisyonda topu ayağında çok tutarak takımı adına maçı yavaşlattı ve hızlı hücuma çıkmasını engelledi ama attığı şık golle bir nebzede olsa kendini affettirdi diyebiliriz. Melih ise uzaktan attığı şutlar ile etkili oldu. Emre yerine başka bir kaleci olsa en az 2 gol atabilirdi Melih sonraki maçlarda uzaktan şutlarına devam etmeli Forvette İsmail maç boyunca istediği toplar ile buluşamayınca biraz etkisiz kaldı. İlerleyen maçlarda çok can yakacak olan Dağlılar takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.