Yeni Nesil Umutlarını Son Maça Taşıdı!

Master Cup A grubu 2.hafta maçında ilk maçlarından mağlubiyet ile ayrılan 2 ekip Yeni Nesil ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya geldi. Maça Yeni Nesil takımı baskılı başlarken art arda goller ile öne geçmeyi başaran ekip maçın kontrolünü eline aldı. İlk yarıda cılız ataklar İle gol arayan genç Alkolik Bilbao takımı bir türlü aradığı golü bulamazken ilk yarıyı Yeni Nesil takımı 7-0 önde tamamladı. 2.yarı farkı açmaya devam eden Yeni Nesil takımı skoru 8-0’a getirdikten sonra rehavete kapılınca Alkolik Bilbao takımı goller bulsa da Yeni Nesil takımı oyuna ağırlığını yeniden koyarak farkı açmaya devam etti. Maçın son bölümleri rölantide geçerken Yeni Nesil takımı maçı 18-3 gibi farklı bir skor İle kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibine göre çok istekli başlayan Yeni Nesil takımı ilk golü bulduktan sonra rakibi çözdü ve ilk yarıdan maçın fişini çekmeyi başardı. 2.yarı antrenman havasında geçen maçı farklı bir skor İle kazanan Yeni Nesil takımı maçı zorlanmadan kazanırken kalede görev alan Servet ilk yarı kalesinde adeta devleşti. Rakip nadir pozisyonlar bulsa da güzel kurtarışlara imza aran Servet farkın açılmasını sağlayan isimlerden biriydi. Savunmada çok rahat bir mücadele sergileyen ekipte Muharrem bugün savunmada görev alan isimdi. Fiziği ile dikkat çeken Muharrem hava toplarındaki hakimiyeti kadar top kontrolüyle de dikkat çekti. Hasan ise savunmada bir çok kritik müdahelede bulundu. İleride adeta gol olup yağan ekipte Volkan takımın dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmadı. Naim uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken rakip kaleciyi oldukça zorladı. Fakat bir türlü skor üretemese de bir çok asiste imza attı. Engin takımının pas alışverişini çok iyi yaparken hızı ve tekniği ile fark yarattı. Ufuk ise maçın yıldızıydı, oyun görüşü ve ince bilekleri ile parmak ısırtan isim attığı goller ile bitiriciliğini konuştururken attığı 10 gol İle mükemmel bir maç çıkardı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Yeni Nesil takımı maçı çok rahat kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol ile başlayan Alkolik Bilbao takımı art arda goller ile geriye düşerken ilk yarı bir türlü golü bulamayınca maçı ilk yarıdan kaybettiler diyebiliriz. 2.yarı gol atsalar da savunmada adeta yürüyen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Aydın kalesinde çok fazla pozisyon görürken belli bir farktan sonra Aydın da oyunu bıraktı. Savunmada ne yaptıklarını bilmeyen ekip bir türlü dikiş tutturamazken savunmada kimin görev aldığı belli değildi. Hakan B. maç boyunca savunmayı toparlamaya çalışsa da savunmada çok yalnız kaldı. İleride bir türlü topu tutamayan ekipte Enes takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. İleri uçta görev alan Mert ise 3 gol bulsa da maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girerken bir çok pozisyonu hoyratça harcadı. İlk dakikadan itibaren rakibin oyunu kontrol etmesine izin veren Alkolik Bilbao takımı maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ufuk
Maçın Gümüş Adamı:Engin
Maçın Golü:Volkan
Maçın Kalecisi:Servet
Maçın Savunması:Muharrem
Maçın Orta sahası:Engin
Maçın Forveti:Ufuk
Maçın Centilmeni:Mert