Yeni Jenerasyon Filistin Kayıplarda!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Lens takımları karşı karşıya gelirken ilk yarıda 2-0 öne geçen Filistin üstünlüğünü koruyamazken sahadan 12 4 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Lens takımı sahaya iyi bir kadro ile çıkarken bütün kozlarını sahaya sürdü ve haklı bir galibiyet aldı. Kalesinden hücum hattına iyi bir yedili ile sahaya çıkan ekip zaman zaman kontra toplarla kalelerinde tehlikeler yaşasalar da oyunu çevirmesini bildiler ve farka koştular. Özellikle hücum hattındaki istekli oyuncuları farkın açılmasında büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Yeni jenerasyon bir kadro ile sahaya çıkan Cska Filistin takımında belki de en tecrübeli Hakan dışında bu maçın önemini bilen bir oyuncu yoktu ve nitekim de 12 sezonluk ezeli derbide en ağır skorlu mağlubiyetlerini aldılar. Savunma 3 lüsü gayretle rakibin ataklarını durdurmaya çalışırken ileri üçlü bunu izleyince fark kaçınılmaz oldu. İlk yarıda 2-0 öne geçen ekip skor böyleyken net pozisyonlardan sonuç alamaması farkın açılmasını ve rakibin direncinin düşmesini engelledi ve nitekim de sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar.
Öne Çıkan İsimler
Lens takımında Kaleci Erkan dışında bütün oyuncular gol sevinci yaşarken Eşref ve Davut 3 er golle takımın en skorer isimleri oldular.
Maçın Adamı: Davut
Maçın Gümüş Adamı: Metehan
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Eşref
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Davut
Maçın Centilmeni: Yunus