Yamanspor’un son kurbanı Marmara Diş Protez oldu

Maça Yamanspor takımı başladı. Centilmenlik yaparak topu rakip takıma vererek başlayan Oktay ilk dakikadan alkış aldı. Maç dengeli başladı. 2.dakikada ilk tehlikeli atağı geliştiren takım Marmara diş protez takımıydı ve ceza sahası dışından çok etkili bir şut ile rakip kaleyi yokladılar fakat Yamansporun kalecisi Kaan üstüne gelen topu rahatlıkla çıkarttı. İlerleyen dakikalarda maçta üstünlügü kazanan takım Yamanspordu ve 3.dakikada onur uzaktan attığı şut ile kaleci önderi gafil avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Baskısına devam ede Yamanspor Oktay’ın şutu ile farkı 2’ye çıkardı. Bu golde kaleci Önderin büyük hatası vardı. Oktay 5 dakika sonra tekrar sahneye çıkarak farkı 3’e çıkardı. Marmara diş protez maçı kendi sahasında kabullenmeye başladıkça baskısını arttiran Yamansporda Murat ve gökhan ard arda atığı goller ile farkı borden 5’e çıkardılar. Farkın rehavetine kapılan Yamanspor savunmada açıklar vermeye başladı. Bu açıkları değerlendiren isim ise Leventti kaleci Kaan’ın önde olduğunu gören levent ortasahadan attığı aşırtma golü ile parmak ısırttı. Bu golden 2 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Levent skoru 5-2’ye getirerek takımını umutlandırdı. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 5-2 Yamanspor lehine sonuçlandı.
[23/04 22:49] Gözlemci Hakem Arif: 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan Marmara diş protez takımı savunmada açıklar verdi. Bu açıkları kyo değerlendiren Yamansporda günün başarılı ismi Oktay attığı gol ile skoru 6-2 yaptı. Marmara takımı maça tutunmak için baskı yaratmaya çalışsada kontradan golü bulan Murat farkı tekrar 5’e çıkardı. Murat ard arda 2 gol saha bilarak skoru birden 9-2 yaparakrakibin fişi çekti. Son dakikalarda Askere gidicek olan Onur takımı adına açılışı yaptığı gibi kapanışıda yaparak takımının 10. Ve son golünü attı. Askerimiz Onura hayırlı teskereler dileriz. Son dakikada Marmara takımından Osman takımının 3.golünü atarak maçın skorunu 10-3 Yamanspor lehine tahin etti.

Marmara diş protez
Maça istekli başlasalarda Yamansporun genç oyuncularına eforları yetmeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kalede Önder görev aldı. Zaman zaman refleksleriyle dikkat çeksede bir kaç golde ki hatası takımına mağlubiyete neden oldu diyebiliriz. Savunmada Osman, Yiğit ve Levent 3’lüsü görev aldı. Uyumları kötü olan 3’lüden Osman ve Yiğit savunmada çakılı kalsalarda Osman’ın dayanıklılığı karşı takıma yetmedi. Yiğit ise maç çok istekli başlasada 2. Yarının son anlarında oyundan düşerek farkın açılmasına sebep oldu. Levent ise savunmadan çok hücum yönünde oynamaya çalışsada attığı şık gol mağlubiyeti engelleyemedi. Ortasahada Suat ve Ahmet 2’lisi görev aldı. Uyumları zaman zaman iyi olsada maç boyunca rakip savunma arasında kaybolan ikiliden Suat takımının ataklarını yönlendirmeye çalışan isimdi. Ahmet ise savunma ağırlı oynasada zaman zaman rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yarattı. Forvette görev alan Ayhan 18.dakikaya kadar elinden geleni yapsada taktik gereği yerini Serdara bıraktı. Serdar ise savunmaya girerek takımının savunma ağırlıklı oynasına kontra atak kovalamasına yardım etti. Oyunu biraz hareketlendirsede son 15 dakikada oyundan düştü. Sonraki maçlarında Marmara diş protez takımına dileriz.

Yamanspor
Maça oldukça etkili başlayan takım ilk dakikalardan öne geçmeyi başardı ve maçın sonuna kadar bu üstünlüğünü koruyarak net bir skor ile kazandı. Kalede Kaan oynadı. Kaan oldukça iyi bir maç çıkardı fakat yediği ilk goldeki hatası çok büyüktü bu maçta sıkıntı olmasada sonraki maçlarda bu tür pozisyonlarda daha etkili olmalı. Savunmada Kadir, Fuat ve Onur 3’lüsü görev aldı. Oldukça iyi maç çıkaran 3’lü zaman zaman rehavete kapılsada oldukça iyiydiler. Kadir savunmada çakılı kalan isimdi yaptığı kritik müdahaleler ile çoğu pozisyonu başlamadan bitirdi. Fuat ise takımını savunmadan yönlendiren isimdi. Takımını çok iyi yönlendiren Fuat iyi bir maç çıkardı. Onur ise savunmada oynamasına rağmen maçın kilidini açan isimdi savunmada da elinden geleni yaparak takımı adına herşeyi yaptı. Ortasahada Murat ve Oktay 2’lisi görev aldı. Çok efektif olan 2’liden Murat pyunun her 2yönünde de görev alarak takımına büyük katkı sağladı. Oktay ise bilek hareketleri ile ilgiyi üzerinde toplarken takımı adına herşeyini verdi. Forvette Gökhan görev aldı. Gökhan son vuruşlarındaki ustalığı ile dikkat çekerken attığı goller ile maçı takımına kazandıran isimlerden biriydi. Sonraki maçlarda Yamanspor takımına başarılar dileriz.

Maçın Adamı:Murat
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Onur
Maçın Ortasahası:Oktay
Maçın Forveti:Gökhan