Yağız & Oğuzhan Doruk Sağlık’ı Sırtladı!

Doruk sağlık ekibi oyuna klasik Yedili ile başladı. İlk bölümlerinde daha atak ve hızlı kontralarla çıkmaya çalışan takımda tecrübeli ayakların olmasa da daha iyi bir oyun oynamasına neden oldu. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkinliğini ve presini sürdüren ekip bunun karşılığını bulduğu gollerle taçlandırmayı bildi. Bu etkili oyunu maçın ilk dakikalarında canla başla mücadele edip konuşmalarının karşılığını daha ilk yarıdan aldılar. Rakip kalede daha ilk dakikadan gol bulmaları kendilerine çok büyük bir avantaj sağladı. Attıkları golden sonra iyice oyuna ısınıp Peş peşe buldukları goller ile Öne geçmeyi başardılar. Rakip takımı kendi aralarındaki uyumsuzluk ve tartışmaları çok iyi değerlendiren ekip bu fırsatları da gol olarak hanesine yazdırdı. Daha ilk 15 dakikaya geldiğimizde 4-0 gibi muhteşem bir oyunda önde girdiler. Rakip takımın bu skor karşısında direnç göstermesi çok zor oldu. İlk yarının ortalarına geldiğimizde rakip kaleye etrafını iyice kuşatan ekip daha çok gol buldular. Rakip takımında oyundan düşmesi onların adeta ekmeğine yağ sürdü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna geldiğimizde Pskoloji olarak oyundan kopan ekibi karşısında devreye 5-0 önde girmeyi başardılar.
Karşılaşmanın ikinci yarısında aynı oyun disiplinini aynı takım Oyununu devam ettiren ekip ikinci yarının hemen başlarında gol yemesine rağmen moral bozukluğu yaşamayıp yaptıkları strateji oyun biçimini devam ettirdiler. Skoru 6-1 e taşıyan ekip skoru rehavetine kapılmayıp baskısını presini ikinci yarıda da izleyenlere hissettirdi. Bir ara rakip takım etkili pozisyonlar ve ataklar geliştirse de defans hattı çok iyi savunma yaparak güzel toplar çıkardı. Maçın son bölümlerde yaklaştığımız da rakip takımı kalesine iyice hapsederek maçtan güzel bir oyun ve mücadele ile 8-3 galip ayrıldı.
Dağlılar ekibi oyuna çok hızlı başlasa da daha ilk dakikalarda kalelerinde gördükleri gol ile çöküşe geçtiler. Takım uyumunu ve dengesini elden kaçıran ekip rakip takımın etkili ve tecrübeli oyuncuları karşısında çokta fazla direnç gösteremedi. Daha maçın ilk çeyreğinde 4-0 mağlup olan takım Savunmadaki tartışmalar takımın rahat top oynamasına büyük engel oldu. Buna rağmen mücadeleyi elden bırakmayıp sürekli gol aramaya çalışan ekip rakip takımın savunması karşısında istediği pozisyonları da bulamayıp savunmadan geri döndüler. Hücuma fazla çıkmayı düşünen ekip geride daha çok boşluk bırakarak kalelerinde gol görmeye devam ettiler. İlk yarının sonuna geldiğimizde skor tabelasında 5-0 mağlubiyetin etkisinde kaldılar.
Karşılaşmanın İkinci yarısına da ilk yarıdan daha düşük bir performans ile başlayan iki takım içi kopukluk uyumsuzluk ve tartışmaların önüne geçemediler. Oyunun bütününde rakibine göre daha tecrübesiz olan ekip direnç konusunda da vasat kaldıklarını gördük. Oyunun ikinci yarısında çok da fazla mücadele etmeyen iki ara sıra bulduğu pozisyonları değerlendirmeye çalıştı. İstedikleri pozisyonları bulamamasının en büyük nedeni ise Rakip takım defansın çok kuvvetli ve uyumlu olmasıydı. İkinci araya çok da fazla kayda değer pozisyonlar bulamayan ekip maç sonunda da 8-3 mağlubiyetle ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.