Wrist Power Geriye Düşse de Farklı Kazanmasını Bildi

Günün son maçında Kayadibi ile Wrist Power takımları karşı karşıya geldi maçın ilk dakikasında fırsatçılığını konuşturan Melih takımını öne geçirirken Kayadibi takımı skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra geriye çekildi. Wrist Power ise beraberliği sağlamak için bastırırken 8.dakikada Mehmet ile maça dengeyi getiren Wrist takımı Kayadibinin oyundan düşmesi ile art arda goller bularak ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. 2.yarıya Kayadibi takımı farkı azaltmak için baskılı başlarken 30.dakikada farkı 2’ye indiren ekip dakikalar ilerledikçe gol bulmak için risk alınca savunmasında açıklar verdi. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Wrist Power takımı art arda goller bularak farka gitti ve maçı 9-3 gibi farklı bir skor ile kazanan ekip Wrist Power oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip oyundan düşmeyerek oyunu dengeledi ve oyun düzenlerinden kopmayarak önce skoru eşitlediler sonrasında da öne geçmeyi başararak ilk yarıyı 4-1 önde tamamladılar. 2.yarı rakibin baskısıyla karşılaşan ekip kalelerinde golü görse de rehavete kapılmadan oyunlarına devam edince art arda goller bulmayı başardılar ve maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Semih ilk pozisyonda kalesini gole kapatamasa da maçın ilerleyen dakikalarında kritik kurtarışlara imza attı. Savunma kurgusu çok iyi olan ekip maç boyunca rehavete kapılmazken yerinde müdahaleler ile alkış aldı. Furkan maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibe göz açtırmadı. İleride tıkır tıkır işleyen bir dinamo gibi olan ekipte Mehmet oyunun her 2 yönünde de maç boyunca git gel yaparken sahada basılmadık yer bırakmadı. Yunus ise takımının ileri ucunda görev alan isimdi. Maçı neredeyse tek başına koparan Yunus attığı 6 gol ile maçın yıldızı olurken raket gibi olan ayağı ile parmak ısırttı. Takım olarak oldukça iyi bir mücadele sergileyen Wrist Power takımı ilk dakikada geriye düşmelerine rağmen oyun disiplinden kopmayarak net bir skor ile maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça adeta 1-0 önde başlayan ekip farkı açabilecek pozisyonları gole çevirebilselerdi Maçı erkenden koparabilirlerdi, fakat golü bulamayınca Rehavete kapıldılar ve ilk yarıyı 4-1 geride tamamladılar. 2.yarıya baskılı başlayan Kayadibi takımı farkı azaltsa da devamını getiremeyince oyundan düştü ve farklı bir skor ile sahadan mağlup ayrılmaktan kurtulamadılar. Kalede görev alan Hasan kalesinde 9 gol görse de bir o kadarda pozisyonu kurtardı ve yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Eren çok fazla kademe hataları yaparken Aykut ise genel olarak ileride kaldı ve savunmaya yardım etmedi. İleride zaman zaman oldukça tempolu maç çıkaran ekip maçın genelinde vasatın altındaydı. Melih ilk dakikada fırsatçılığını konuştururken maçın kalan dakikalarında rakip tarafından çok iyi tutulunca aradığı boşlukları bulamadı. Bahadır ve Enes 1’er gol ile takımlarına katkıda bulunsa da golleri bulduklarında maç için çok geçti. Atahan ise ileride bir çok gol pozisyonuna girse de skora bir türlü katkıda bulunamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Yunus
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Golü:Yunus
Maçın Kalecisi:Semih
Maçın Savunması:Furkan
Maçın Orta sahası:Mehmet
Maçın Forveti:Yunus
Maçın Centilmeni:Hasan