Vurucu Takım İlk Maçında Vurdu!

Günün ilk maçında Patlayan Şeker ile Vurucu Takım karşı karşıya geldi. Ligdeki ilk maçlarına çıkan 2 ekip maça temkinli başlarken dakikalar geçtikçe etkili ataklar gelmeye başladı. İlk golü Vurucu takım bulsa da Patlayan Şeker takımı hemen karşılık vermeyi başardı ve ilk yarıyı Patlayan Şeker takımı 3-2 önde tamamladı. 2.yarı Vurucu takım çok iyi bir reaksiyon göstererek öne geçerken Patlayan Şeker takımı karşılık vermeye çalışsa da maçı Vurucu takımı 6-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Vurucu Takımı ilk golü bulan taraf olsa da ilk yarıyı geride tamamladı 2.yarı çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip maçı zor da olsa kazanırken maçı Murat neredeyse tek başına kazandı. Muazzam bir performans sergileyen Murat takımının bütün gollerini atarken bitiriciliği ve fırsatçılığı ile göz kamaştırdı. Kalede görev alan Batuhan zaman zaman hatalı pozisyon alsa da kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Said savunmada çakılı kalan isimdi ve rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride tek bir kişinin ayağına bakan ekipte Eray ile Mami pas alışverişini sağlamaya çalışırken Eray daha çok savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. Mami ise Kilit paslar attı. Maçın yıldızı olan isim ise Murattı ve Murat tek başına maçın kaderini belirledi. İlk yarıyı geride tamamlasa da oyun disiplininden kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı.


Kaybetme Faktörleri

Maça rakibi gibi temkinli başlayan Patlayan Şeker takımı ilk golü kalelerinde görseler de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardılar. Fakat 2.yarı skoru korumayı başaramayan ekip maçı 1 fark ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Oğuzhan elinden geleni yapsa da takımının savunması çok dağınıktı ve yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Cem savunmada rakibe tekte dalınca çok kolay geçildi ve arkasında çok boşluk bıraktı. Gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Oğuzhan takımının ilk golünü atarken oyun görüşü ile takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Mehmet ise forvette çok iyi pozisyon alarak bulduğu goller ile takımını oyunda tutmaya çalışsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. İlk yarıyı önde tamamlasalar da farkı açmayı başaramayan ekip yenilmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Golü:Murat
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Said
Maçın Orta sahası:Mehmet
Maçın Forveti:Murat
Maçın Centilmeni:Emirhan