Vurgunlar’dan Lige Güzel Bir Başlangıç!

Günün ilk ve tek maçında geçen sezonun şampiyonu Liverpool ile ligin yeni takımlarından ilk maçına çıkan Vurgunlar takımları karşı karşıya geldi. Maça Vurgunlar takımı oldukça etkili bir başlangıç yaparken art arda goller ile öne geçmeyi başardı. Liverpool takımı sonradan açılırken ilk yarıyı Vurgunlar takımı 4-3 önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya Liverpool takımı beraberlik golünü bulmak için baskılı başlasa da Vurgunlar takımı skoru korumayı başardı ve maçı Vurgunlar takımı 6-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukçe baskılı başlayan Vurgunlar takımı art arda goller ile öne geçmeyi başararak farkı açsa da ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlayabildi. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsa da skoru tutmayı başaran ekip maçı 2 fark ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Orhan kalesinde adeta devleşirken bir çok net gol pozisyonunu engellemeyi başardı. Savunmada çok uyumlu olan Vurgunlar takımındaki oyuncular birbirlerinin açıklarını maç boyunca kapatırken savunmada görev alan Alper savunmanın bel kemiğiydi. Bir an olsun savunmasını terk etmeyen Alper bir çok kritik müdahalede bulundu. İleride efektif olan ekipte Engin takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile rakibi çözen isimdi. Maçın yıldızı olan Enes ise hırsı ve presi ile rakip savunmayı maç boyunca zorlarken bitiriciliğiyle golleri buldu. Attığı goller ile maçı koparan Enes sahanın en iyisiydi. Geçen sezonun şampiyonunu yenmeyi başaran Vurgunlar takımı lige hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça ısınamadan kalelerinde golleri gören Liverpool takımı ilk yarı erken bir değişiklik yaparak maça ortak olmayı başarsa da ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamladı. 2.yarı bir türlü aradığı golleri bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Melih maç içerisinde bir kaç pas hatası yapsa da bir çok güzel kurtarışa imza atmasına rağmen yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk dakikalarda çok fazla açık veren ekipte Muhammed ilk dakikalarda bocalayınca yerini Sercan’a bıraktı. Sercan oyuna girdikten sonra savunmasını toparlarken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. Savunmada görev alan Yusuf ise çok sert müdahalelerde bulunurken maçın tansiyonunu arttırdı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Mert sahanın en genç isimlerinden biri olurken hızı ve tekniğiyle rakiplerini çok kolay geçti. Oldukça efektif olan Mert sahanın en iyilerinden biriydi. Takımının yıldızı olan Metin ise oyun görüşü ile takımını taşımaya çalışırken uzaktan attığı şutlar ile etkili oldu. Attığı goller ile takımını umutlandıran Metin iyi bir performans sergilese de performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Engin
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması:Alper
Maçın Orta sahası:Engin
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Mert