Vurguncular, Sağlığın Doruklarındalar!

Günün 2.maçında lige uzun bir aradan sonra dönen Doruk Sağlık ile Vurguncular takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli başlasa da Vurguncular takımı art arda goller ile öne geçen ekipti Doruk Sağlık takımı ise ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamazken ilk yarı 3-0 Vurguncular takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarı Doruk Sağlık takımı farkı azaltmayı başarsa da Vurguncular takımı rakibin her golüne karşılık vermeyi başardı ve maç 5-3 Vurguncular takımının üstünlüğü İle sonuçlandı.

Kazanma Faktörleri
Maça savunma ağırlıklı başlayan Vurguncular takımı savunmada açık vermeyerek hücum ederken ileride de istediği oyunu sahaya yansıtınca ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı rakibi farkı azaltmayı başarsa da skor üstünlüğünü korumayı başaran ekip maçı 2 fark İle kazanırken kalede görev alan Orhan kalede adeta devleşti. Çok zor pozisyonlarda inanılmaz kurtarışlara imza atan Orhan takımını önde tutan isimlerin başındaydı. Savunmada birbirlerini çok iyi yönlendiren ekipte Alper savunmada çakılı kalan isimdi. Savunmadan topu çok iyi çıkaran Alper rakibi en geride karşılayarak takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride oldukça efektif bir oyun ortaya koyan ekipte Ergün takımının atak varyasyonlarını çeşitlendiren isimdi. Oyun görüşü ile maçın kilidini açan Ergün klas pasları ile takım arkadaşlarını besledi. Maçın yıldızı olan Enes ise attığı goller ile takımını galibiyete taşırken bitiriciliği ile rakibi çok zorladı. Uzaktan çok etkili olan Enes nerde durması gerektiğini çok iyi biliyordu. Rakibi karşısında 2.yarı zaman zaman zorlansa da rakibine beraberlik şansı tanımayan Vurguncular maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Lige uzun bir aradan sonra tekrar katılan Doruk Sağlık takımı lige galibiyetle başlamak istese de kalesinde şok goller yiyerek oyundan düştüler ve ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı farkı azaltsalar da bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Murat kalesinde çok fazla tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Levent fiziğini çok iyi kullanırken bazı pozisyonlarda erken müdahelede bulunması nedeniyle kolay geçildi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte İskender oyunu şekillendirmeye çalışırken takımı atağa çıkarken zaman zaman yaptığı top kayıpları İle takımını zor durumda bıraktı. İleri uçta görev alan Kadir ise sahanın en iyilerinden biriydi. Takımı adına sahada her şeyi yapan Kadir attığı goller ile takımını sırtlasa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Orhan
Maçın Golü:Kadir
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması:Alper
Maçın Orta sahası:Ergün
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Kadir