VURGUNCULAR RÖVANŞI ALDI!

Gecenin ikinci maçında Balat Tr ile Vurguncular karşılaşması zaman zaman çekişmeli geçsede sonuç farklı bir şekilde oldu. İlk yarısı iki ikilik eşitlikle biten maçın ikinci yarısında ise Vurguncuların etkili hücumlarına cevap veremeyen Balat Tr sahadan 8-4 lük mağlubiyet ile ayrıldı.
Kazanma Faktörleri
Vurguncular takımı son haftalarda gösterdikleri kötü performansı üstlerinden atmış olduklarını bu maç kanıtladılar. Savunma oyuncularının gollerde çok katkısı olmasa da geride hatasız oynamaları galibiyette büyük bir etken oldu. Özellikle savunmanın ortasında oynayan Vahip rakip hücumculara etkili fiziği ile fırsat vermezken oyunu yönlendiren isimdi. Hücumda Ramazan , Ercan ve Soner üçlüsüyle sahaya çıkan Vurguncular ligde bu üçlünün çok can yakacağının sinyalini verdi. Ramazan’ın oyunu etkili kurmasına Ercan ve Soner’in kaliteleri de eklenince özellikle ikinci yarı rakip kaleye gol olup yağdılar. Soner’in bitiriciliği Ercan’ın ise hızlı driplingleri rakip savunmayı çaresiz bıraktı. Vurguncular güzel oyunlarıyla maçı ve puanı hak eden taraftı.
Kaybetme Faktörleri
Balat Tr istekli başladığı maçta ilk devre ilk golü bulup ardından yedikleri gole cevap verseler de aynı performansı ikinci devre gösteremediler. Savunmanın maçın büyük bir bölümünde yalnız kalması ve ileriye çıkarken kaptırılan toplar skorda etkili oldu. Geride yalnız kalan Habil , Akif ve Ahmet ne kadar çabalasalar da rakip hücumu bir türlü durduramadılar. Kalede Eren belki de bir kalecinin bir maçta kurtarabileceğinden fazlasını kurtarsa da yediği çoğu golde çaresiz kalan taraftı. Hücumda Murat attığı üç golle takımın en iyi ismi olurken Özgür’ün bu akşam etkisiz olması sonuca direkt etki etti. Özetle Balat Tr dağınık oyunlarıyla bugün mağlubiyeti hak eden taraftı.
Maçın Adamı: Ramazan
Maçın Gümüş Adamı: Ercan
Maçın Golü: Soner
Maçın Kalecisi: Orhan
Maçın Savunması: Vahip
Maçın Ortasahası: Ercan
Maçın Forveti: Soner
Maçın Centilmeni: Habil